Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016

Προκήρυξη αγώνων Α΄ Φάσης του αθλήματος του Στίβου ΛΥΚΕΙΩΝ Φλώρινας σχολικού έτους 2015-2016

Η οργανωτική επιτροπή σχολικών αγώνων Φλώρινας έχοντας υπόψη : 

Σε μια κίνηση αλληλεγγύης η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας παρέδωσε 15.000 αδιάβροχα στους πρόσφυγες στην Ειδομένη

Σε μια κίνηση αλληλεγγύης και ανθρωπιάς από τους ανθρώπους της Δυτικής Μακεδονίας, η Αντιπεριφέρεια Υγείας-Πρόνοιας και Κοινωνικής Συνοχής παρέδωσε για τις ανάγκες των προσφύγων που βρίσκονται στην Ειδομένη 15.000 αδιάβροχα, τύπου πόντσο.
Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

Πρόσκληση σε εθελοντές για τη συγκρότηση Μικρού Συμβουλίου Προσφύγων στο Δήμο Πρεσπών

Σε εφαρμογή του Σχεδίου Φιλοξενίας Προσφύγων της περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, ο Δήμος Πρεσπών καλεί όσους ενδιαφέρονται να βοηθήσουν σε περίπτωση που από τις περιστάσεις απαιτηθεί φιλοξενία προσφύγων στην περιοχή του Δήμου Πρεσπών να

Συγχαρητήρια για τις διακρίσεις που πέτυχε το Εικαστικό Εργαστήρι της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας σε Διεθνή Διαγωνισμό Ζωγραφικής

Το Εικαστικό Εργαστήρι της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας συμμετείχε στο Διεθνή διαγωνισμό ζωγραφικής με θέμα: "Η Αίγυπτος στα μάτια των παιδιών του κόσμου" . Την προκήρυξη του διαγωνισμού είχε κάνει το Υπουργείο Πολιτισμού της Αιγύπτου μέσω του Μορφωτικού

Συνεχίζεται η πανελλαδική αποχή των δικηγόρων

Το Δ.Σ του Δικηγορικού Συλλόγου Φλώρινας, μετά την απόφαση της Συντονιστικής Επιτροπής της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων που συνεδρίασε στην Αθήνα στις 15-03-2016 και αποφάσισε τη συνέχιση της πανελλαδικής αποχής έως και τη Δευτέρα 28-03-2016, συνεδρίασε εκτάκτως και επικύρωσε την παραπάνω απόφαση.

Το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου Θεσσαλών Φλώρινας

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Θεσσαλών και Φίλων της Θεσσαλίας Νομού Φλώρινας το οποίο προέκυψε από τις εκλογές της 6ης Μαρτίου 2016 συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:

Ομαδική Έκθεση "Πρόσωπα 1944-49"

Διάρκεια Έκθεσης: 18 Μαρτίου - 9 Απριλίου 2016
Εγκαίνια Έκθεσης: Παρασκευή 18 Μαρτίου, ώρα 7:30 μ.μ.

H ΓΚΑΛΕΡΙ  ΑΛΜΑ παρουσιάζει την έκθεση χαρακτικής "ΠΡΟΣΩΠΑ 1944 49” με  προσωπογραφίες σημαντικών προσωπικοτήτων που έζησαν, αναδείχτηκαν ή ξεκίνησαν την καριέρα τους τις ιστορικές στιγμές  1944-49, την Παρασκευή 18 Μαρτίου, ώρα 7:30 μ.μ. στον εκθεσιακό της χώρο στην Υψηλάντου 24, Κολωνάκι.
 Η σειρά χαλκογραφιών που παρουσιάζονται είναι

Periapsis Project, Η πρώτη Concept art έκθεση στην Ελλαδα

21 Μαρτίου - 15 Απριλίου 2016
εγκαίνια: Δευτέρα 21 Μαρτίου, ώρα 21:00

“Καὶ εἶδον ἄλλον ἄγγελον ἰσχυρὸν καταβαίνοντα ἐκ τοῦ οὐρανοῦ,

Στήλη για τους Μελισσοκόμους

Το Κέντρο Μελισσοκομίας Δυτ.Μακεδονίας ενημερώνει τους μελισσοκόμους ότι συνεχίζονται οι δράσεις ‘’αντικατάσταση κυψελών’’ και ‘’οικονομική στήριξη’’ στα πλαίσια υλοποίησης του προγράμματος ‘’βελτίωση της παραγωγής και εμπορίας των προϊόντων της μέλισσας 2016’’.