Τρίτη 15 Μαρτίου 2016

15 Μαρτίου - Παγκόσμια Ημέρα Καταναλωτή

Ο Πρόεδρος του ΚΕ.Π.ΚΑ  Δυτ. Μακεδονίας, Βασίλης Ιωαννίδης δήλωσε τα εξής:
Η 15η Μαρτίου, είναι μια ημέρα με συμβολικό χαρακτήρα. Έχει καθιερωθεί, προκειμένου να αναδείξει

Δραστηριότητα Φεβρουαρίου των Αστυνομικών Υπηρεσιών της Δυτικής Μακεδονίας

1. Η δραστηριότητα των Διευθύνσεων Αστυνομίας (Γρεβενών, Καστοριάς, Κοζάνης & Φλώρινας), κατά το μήνα Φεβρουάριο του έτους 2016, είναι η εξής:

Χρυσά τα Κορίτσια του ΟΞΙΦ – Χάλκινος ο Στέργιος

Στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου ανέβηκαν τα κορίτσια του Λεωνίδα Καλυβιάνου στο ομαδικό του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ξίφους Μονομαχίας -20.
Οι Μοσχοπούλου Ζωή, Μαρία Κεβρεκίδου, Βασιλεία Χατζάρα και Έλενα Ντώνου αντιμετώπισαν την πολύ καλή ομάδα της Ίριδας Ψυχικού στο Τελικό και νίκησαν με 45-41 κατακτώντας το Πρωτάθλημα.

Πολύ δυνατές οι Σάρισες και στις υποδομές - Χρυσό η Φωτιάδου, χάλκινο ο Ελσάμι

Μία από τις καλύτερες εμφανίσεις έκαναν οι ΣΑΡΙΣΕΣ στο Ανοιχτό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που διοργάνωσε η Τοπική Επιτροπή Βορείου Ελλάδας στη Σίνδο Θεσσαλονίκης το Σαββατοκύριακο 12-13/3/16.
Η ομάδα της Φλώρινας πήρε μέρος

Συλλυπητήριο της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας

Με αφορμή την απώλεια του Νίκου και της Ειρήνης  γονιών του Σαββόπουλου Αποστόλη,  μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου και ταμία της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας, το Δ.Σ εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια.
Στη μνήμη των νεκρών το Δ.Σ αποφάσισε να

Συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ το Περιφερειακό Συμβούλιο

Σήμερα Τρίτη, 15 Μαρτίου 2016 στις 4 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του κτιρίου της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης (πρώην Νομαρχιακού Συμβουλίου Κοζάνης), συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας, με θέματα: