Τρίτη 1 Μαρτίου 2016

Οι μεταρρυθμίσεις των “σωτήρων” - στοιχεία ΓΓΔΕ 2015

Γράφει ο Μιχάλης Ραμπίδης      
Οι «σωτήρες» του Ελληνικού λαού με τις καινοτόμες μεταρρυθμίσεις τους από το 2010 δήλωσαν ομόφωνα στο κάλεσμα από τον κ Θεοδωράκη χθες στο συνέδριο του Ποταμιού, ότι θα ξανακάνουν τις αναγκαίες και δίκαιες (αυτές που δεν πρόλαβαν) μεταρρυθμίσεις.
Η πλέον βασική μεταρρύθμιση ήταν η

«Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Διαχείρισης Κρίσεων σε θέματα Πολιτικής Προστασίας»

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και το Γραφείο του Εντεταλμένου Συμβούλου Πολιτικής Προστασίας σας προσκαλεί στην ημερίδα με θέμα: «Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Διαχείρισης Κρίσεων σε θέματα Πολιτικής Προστασίας»που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016, και ώρα 18:00στο

Η αλλαγή του ωραρίου βάρδιας ορυχείων

Στα ψιλά της ειδησεογραφίας πέρασε ένα πολύ σοβαρό ζήτημα που αφορά τους εργαζόμενους στη βάρδια των Ορυχείων και τη συμφωνία της πλειοψηφίας των συνδικάτων με τη ΔΕΗ, για αλλαγή του ωραρίου. 
Το δίλλημα, ο διαχωρισμός και η αντιπαράθεση ανάμεσα στους εργαζόμενους και στα συνδικάτα δεν

Οι Σάρισες στο open του Ολυμπιακού

Με 2 αθλητές και 3 αθλήτριες συμμετείχαν οι ΣΑΡΙΣΕΣ στο Ανοιχτό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που διοργάνωσε ο Ολυμπιακός σε συνεργασία με την Ε.Φ.Ο.Επ.Α. στις 27-28/2/2016.
Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στην Ελευσίνα και πήραν μέρος 195 μικροί αθλητές/τριες από διάφορα σωματεία

Iκανοποιητικά και ελπιδοφόρα τα μήνυματα για τον ΑΟΦ στο COC-B.CUP ski Race στην Κροατία

Ικανοποιητικά χαρακτήρισε τα αποτελέσματα για τον ΑΟΦ ο προπονητής Τίτας Χρήστος, στον αγώνα Ski Continental-Balkan Cup στην ΚΡΟΑΤΙΑ που πραγματοποιήθηκε στις 27-28/2/16.
Τα κορίτσια του ΑΟΦ, έδωσαν τον

Αθλητικές – σκοπευτικές δραστηριότητες της Σκοπευτικής Αθλητικής Λέσχης Φλώρινας

Με μαζική συμμετοχή και νέων, κυρίως, σκοπευτών της ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ συνεχίστηκαν οι αθλητικές – σκοπευτικές δραστηριότητες της Λέσχης και αυτό το Σαββατοκύριακο. Μετά από μία

ΓΕΩΤ.Ε.Ε./Π.Δ.Μ.: Απόψεις - προτάσεις στo πλαίσιο της διαβούλευσης για το Σχέδιο Στρατηγικού Σχεδιασμού 2015-2019 της Π.Δ.Μ.

Οι προτάσεις του Περιφερειακού Παραρτήματος Δυτικής Μακεδονίας του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, στο πλαίσιο της διαβούλευσης για το  Σχέδιο Στρατηγικού Σχεδιασμού 2015-2019 της Π.Δ.Μ., είναι στην κατεύθυνση της ενίσχυσης της προσπάθειας ανάπτυξης του βιοτικού και πολιτιστικού επιπέδου των πολιτών της

Συνεχίζεται και τον Μάρτιο η Απεργία – Αποχή των Διπλωματούχων Μηχανικών για το Ασφαλιστικό

Σε συνέχιση των κινητοποιήσεων ενάντια στην πρόταση της Κυβέρνησης για το Ασφαλιστικό προχωρούν οι μηχανικοί και ο τεχνικός

Συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας


Σήμερα Τρίτη, 1 Μαρτίου 2016, στις 8.30 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (αίθουσα συνεδριάσεων του πρώην Δήμου Περάσματος) συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας με θέματα ημερήσιας διάταξης: