Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

Ημερίδα: «Θεόδωρος Κάστανος: Παιδαγωγική άνοιξη στη μεσοπολεμική Φλώρινα»

Το 5ο Ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο Φλώρινας «Θεόδωρος Κάστανος» διοργανώνει ημερίδα με θέμα: «Θεόδωρος Κάστανος: Παιδαγωγική άνοιξη στη μεσοπολεμική Φλώρινα», τη Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 5.30 μ.μ. στην Αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Φλώρινας. Η εκδήλωση είναι αφιερωμένη στον μεταρρυθμιστή   παιδαγωγό   Θεόδωρο   Κάστανο,   υποδιευθυντή   του   Διδασκαλείου Φλώρινας, στους συνεργάτες και στους μαθητές του.
Πρόγραμμα ημερίδας:

Ανάκληση MARS και SNICKERS

Ο ΕΦΕΤ μέσω του Συστήματος Έγκαιρης Προειδοποίησης για τα Τρόφιμα και τις Ζωοτροφές (RASFF) και σε συνέχεια επικοινωνίας με την εταιρεία “MARS HELLAS”, ενημερώθηκε για την προληπτική ανάκληση συγκεκριμένων παρτίδων των προϊόντων MARS και SNICKERS

Ενημέρωση για το προσφυγικό

Συντοπίτες-συντοπίτισσες
Ενημερώνεστε για τις πολιτικές εξελίξεις στο προσφυγικό, κυρίως όμως για τα πολύ σοβαρά προβλήματα που δημιουργούνται τον τελευταίο καιρό καθώς η διαχείριση της κρίσης από την Ευρώπη είναι απογοητευτική. 
Ήδη έχουν αποκλεισθεί από τα σύνορα οι Αφγανοί πρόσφυγες και ακολουθούνται ακραίες πλέον καθυστερήσεις στην έξοδο Σύρων και

Ο Αισιόδοξος και ο Άπληστος!

Σε ένα μικρό χωριό δίπλα στο δάσος στους πρόποδες ενός βουνού ζούσαν δύο φίλοι, ο Αισιόδοξος και ο Άπληστος.
Ένα πρωινό ο Αισιόδοξος πρότεινε στον Άπληστο να κατέβουν στην μεγάλη πόλη, εκεί θα είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν ένα καλόκαρδο πλούσιο Κύριο με σκοπό να του ζητήσουν βοήθεια προκειμένου να εργαστούν.
Ο Άπληστος συμφώνησε και ευθείς ετοιμάστηκαν και κατηφόρισαν για την πόλη!
Το ταξίδι κράτησε μέρες, κουρασμένοι αλλά και

Καθάρισε το ντέρμπι και την Ευρώπη ο Αμύντας Αμυνταίου

Ο Αμύντας επικράτησε με 30-27 του Φιλώτα, στο πρώτο από τα δύο παιχνίδι της μεταξύ τους  σειράς των πλέι-αουτ  της Α1, καπαρώνοντας τη 5η θέση και την έξοδο στο Τσάλεντς Καπ της ερχόμενης περιόδου.
Οι παίκτριες του Αμύντα ξεκίνησαν υποτονικά την αναμέτρηση και είδαν

Συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ το Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου

Σήμερα Δευτέρα, 29 Φεβρουαρίου, στις 6 μ.μ. στο Δημοτικό Κατάστημα του Δήμου Αμυνταίου συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου με θέματα ημερήσιας διάταξης: