Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016

Πρώτη επιτυχημένη παρουσία της ομάδας τένις της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας για το 2016

Πολύ καλή παρουσία είχε η ομάδα τένις της ΛΕΣΧΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ στο πρώτο Ε3 πρωτάθλημα  Κεντροδυτικής  Μακεδονίας που έγινε στη Βέροια το Σαββατοκύριακο 20-21 Φεβρουαρίου .

Με το χρυσό μετάλλιο της Δυτικής Μακεδονίας θα τιμήσει η Περιφέρεια τον πρόεδρο της Ακαδημίας Αθηνών

Τον πρόεδρο της Ακαδημίας Αθηνών Θανάση Βαλτινό θα τιμήσει η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016 με την ανώτατη τιμητική διάκριση.
Το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας αποφάσισε ομόφωνα, με

Kοπή βασιλόπιτας από τις ΝΟΔΕ Δυτικής Μακεδονίας

Η ΝΟ.Δ.Ε Φλώρινας  σε συνεργασία με τις ΝΟ.Δ.Ε  Γρεβενών – Καστοριάς – Κοζάνης  σας προσκαλούν στην ετήσια εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας, την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 20.30, στο κέντρο δεξιώσεων «Event Plaza» (Κόμβος Πετράνων προς Αεροδρόμιο) στην Κοζάνη. 
Επίσημος προσκεκλημένος ο

O Ετήσιος Χορός του Α.Σ. «Αριστέας» Φιλώτα


Ο σύλλογος Πετοσφαίρισης του Αριστέα, σας προσκαλεί στον ετήσιο χορό του, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 20:00, στην οικογενειακή ταβέρνα «Κατσουπάκης» στο Φιλώτα.
Τιμή πρόσκλησης 12€ για τους ενήλικες και 8€

Μαθήματα Πρώτων Βοηθειών στο ΣΔΕ Φλώρινας

Στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Φλώρινας πραγματοποιήθηκαν μαθήματα Πρώτων Βοηθειών, στα πλαίσια λειτουργίας του Εργαστηρίου «Πρώτες Βοήθειες» που διοργάνωσε το σχολείο με υπεύθυνη την καθηγήτρια του σχολείου κ. Χριστίδου Κων/να. 
Η Προϊσταμένη του Ερυθρού Σταυρού

Συναντήσεις για δημιουργία κτηνοτροφικών πάρκων

Σας ενημερώνουμε ότι ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας κ. Στέφανος Μπίρος με υπηρεσιακούς παράγοντες της Π.Ε. Φλώρινας και συνεργάτες θα επισκεφτούν Τοπικές Κοινότητες της Π.Ε. Φλώρινας προκειμένου να συζητηθεί η δυνατότητα δημιουργίας ομάδων παραγωγών στον τομέα της κτηνοτροφίας (αγελαδοτροφία-αιγοπροβατοτροφία).
Σκοπός των συναντήσεων είναι η ίδρυση επιδοτούμενων κτηνοτροφικών εγκαταστάσεων (κτηνοτροφικά πάρκα), που θα δώσουν την ευκαιρία σε νέους ανθρώπους να ασχοληθούν με τον τομέα της κτηνοτροφίας.
Το πρόγραμμα των επισκέψεων έχει ως εξής:

Σύσταση Σχολής Κριτών – Χρονομετρών από την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος εν όψει του καλοκαιρινού Πρωταθλήματος στην Βεγορίτιδα

Στα πλαίσια της συνδιοργάνωσης του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κολύμβησης Ανοιχτής Θαλάσσης από τον Σύλλογο Προστασίας Βεγορίτιδας και τον Δήμο Έδεσσας, θα λειτουργήσει Σχολή Κριτών – Χρονομετρών στην Άρνισσα. 
Η έναρξη των μαθημάτων θα ξεκινήσει

Το τελευταίο του χαρτί παίζει ο Αίαντας Αμυνταίου


Το Σάββατο (27/02 στις 20:00) ο Αίαντας Αμυνταίου φιλοξενείται στο ΔΑΚ Φλώρινας από τον Αμύντα Σκοπιάς, για την προτελευταία αγωνιστική της Α κατηγορίας του πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΔΥΜ.
Οι παίκτες του Αίαντα, μετά και την εντός έδρας ήττα (58-68) από τον Λασσάνη, παίξουν το τελευταίο τους

Έτοιμος για το ντέρμπι ο Αμύντας Αμυνταίου

Με φόντο την κατάκτηση της 5η θέσης που οδηγεί στο Τσάλεντς Καπ της επόμενης περιόδου, θα παλέψουν σε διπλές αναμετρήσεις Αμύντας Αμυνταίου και Φιλώτας. Η πρώτη αναμέτρηση θα διεξαχθεί το Σάββατο (27/02 στις 18:00) με τον γηπεδούχο