Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

37 θέσεις εργασίας στα Λιγιντωρυχεία Αχλάδας

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας σας γνωστοποιεί ότι ανακοινώθηκαν από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού Γενικής Διεύθυνσης Αρχαιοτήτων και Πολιτιστικής Κληρονομιάς  η πρόσληψη 37 ατόμων επιστηµονικού προσωπικού και τεχνιτών υψηλής εξειδίκευσης µε σύµβαση εργασίας ορισµένου χρόνου για το έργο «Εργασίες Αρχαιολογίας στα ΛΙΓΝΙΤΩΡΥΧΕΙΑ ΑΧΛΑ∆ΑΣ Α.Ε». για το χρονικό διάστημα τεσσάρων (4) μηνών με δυνατότητα παράτασης, στις παρακάτω ειδικότητες.

Ανθεστήρια & Κατολισθήσεις στο βουνό


Φωτο: Λάζος ο Βουνίσιος

Πτυχιακές Εργασίες Φεβρουαρίου 2016 των φοιτητών της Σχολής Καλών Τεχνών

Οι πτυχιακές των φοιτητών /τριων της Σχολής Καλών Τεχνών του Τμήματος Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, θα παρουσιαστούν από 23 έως και 25 Φεβρουαρίου 2016. Οι εκθεσιακοί χώροι είναι ανοιχτοί και επισκέψιμοι από τη Τρίτη   23 - 02 - 2016, έως την Πέμπτη, 25 - 02 - 2016 και τις ώρες: 11.00 - 14.00 και 16.00 - 18.00
Παρουσιάζουν οι τελειόφοιτοι:

Τακτική Ετήσια Γενική Συνέλευση του Οδοντιατρικού Συλλόγου Φλώρινας

Καλούνται τα μέλη του Οδοντιατρικού Συλλόγου Φλώρινας στην Τακτική Ετήσια Γενική Συνέλευση την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου και ώρα 18:00 στην ταβέρνα “ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ” Λαχανά 4 στην Φλώρινα με θέματα:

Με επική νίκη στην 3η θέση στη Βόρεια Ελλάδα η αντρική ομάδα των Σαρισών

Το Σαββατοκύριακο 20-21/2/2016 η αντρική ομάδα ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη, όπου πήρε μέρος στους αγώνες προμπαράζ Β.Ελλάδος για την πρόκριση 2 ομάδων στα τελικά μπαράζ για την άνοδο στην Α2 που θα γίνουν στην Αθήνα.
Στο τουρνουά αυτό αγωνίστηκαν  έξι

Ασημένιοι ΟΛΟΙ!!!

Παρά την αγχωτική εμφάνιση όλων των παιδιών στο ατομικό του ξίφους ασκήσεως -17 του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, «πήραν το αίμα τους πίσω» στο ομαδικό και ανέβηκαν στο βάθρο τόσο τα αγόρια όσο και τα κορίτσια.
Μεγαλύτερος αντίπαλος, λοιπόν, όλων των παιδιών μας στα ατομικά, αποδείχθηκε ότι ήταν ο ίδιος τους εαυτός, φορτωμένος με άγχος και

Μας θερίζουν με πνευματικές σφαίρες


«Εξήντα χιλιάδες επαναλήψεις κάνουν την αλήθεια». 
Άλντους Χάξλει.
-Τις περισσότερες φορές οι έννοιες που δίδει ο ψηφοφόρος σε πολιτικά θέματα είναι ουτοπιστικές, ο άνθρωπος από την φύση του σπάνια βλέπει την πραγματικότητα, συνηθίζει να βλέπει και να «αισθάνεται» ότι βολεύει και συμφέρει τον ίδιο.
Συνήθως ότι βλέπει το ερμηνεύει όχι με την

Eκπαιδευτική Επίσκεψη του ΣΔΕ Φλώρινας

Στις 17 Φεβρουαρίου 2016 το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Φλώρινας μαζί με το Παράρτημα Αμυνταίου πραγματοποίησε εκπαιδευτική επίσκεψη στο χωριό Παναγίτσα του νομού Πέλλης. Οι εκπαιδευόμενοι ξεναγήθηκαν αρχικά στο χώρο του υδροηλεκτρικού σταθμού, που

Ευχαριστήριο του Νηπιαγωγείου και Δημοτικού Σχολείου Σιταριάς

Στα πλαίσια της προσπάθειας προώθησης του αθλήματος του Πινγκ πονγκ στους μαθητές του σχολείου μας  πραγματοποιήθηκε επίδειξη από τον Α.Σ.Ε.Α. "ΣΑΡΙΣΕΣ" Φλώρινας  στην οποία συμμετείχαν ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Λυγούρας Γεώργιος , ο προπονητής και μια αθλήτρια  η

Συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ το Περιφερειακό Συμβούλιο

Σήμερα Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου 2015 στις 3 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του κτιρίου της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης (πρώην Νομαρχιακού Συμβουλίου Κοζάνης), συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας, με θέματα: