Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

Προβολές Κινηματογραφικής Λέσχης Φλώρινας


Οι ταινίες που θα προβληθούν από τη Λέσχη Πολιτισμού Φλώρινας:

Ελεύθερες για πρώτη φορά μετά από 23 χρόνια, 2 αρκούδες στη Φλώρινα!

Έζησαν μια ζωή στην αιχμαλωσία, αλλά το ένστικτο της φύσης δεν «έσβησε» ποτέ! Για πρώτη φορά στη ζωή τους, μετά από 23 χρόνια στην αιχμαλωσία όπου δεν ακολουθούσαν το βιολογικό τους «ρολόι», έπεσαν σε χειμέριο ύπνο δυο αρκούδες που είχαν

Συναντήσεις προέδρων και εκπροσώπων επιστημονικών φορέων και ΕΒΕ της ΠΕ Φλώρινας με πρωτοβουλία του Δικηγορικού Συλλόγου Φλώρινας

Σε κοινή συνάντηση των Επιστημονικών Φορέων και του Ε.Β.Ε της Π.Ε. Φλώρινας, που έλαβε χώρα την 21/01/2016 στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Φλώρινας, επιβεβαιώθηκε η εναντίωση όλων με έντονο, ανεπιφύλακτο και

Στην τελική ευθεία το Χωροταξικό της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

Παρουσιάστηκε σε σύσκεψη στην αίθουσα «Μέγας Αλέξανδρος» της  Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας το πρωί της Πέμπτης από τη μελετητική ομάδα το σχέδιο της υπουργικής απόφασης για το Χωροταξικό Σχέδιο της Δυτικής Μακεδονίας. 
Στη σύσκεψη που κάλεσε ο

Χρυσό ο Αμβράσης και ασημένιο η Παλιογιάννη

Με 2 μετάλλια στις αποσκευές τους επέστρεψαν τα ξημερώματα της Δευτέρας οι Φλωρινιώτες αθλητές του καράτε Αμβράσης Βασίλειος και Φωτεινή Παλιογιάννη, από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καράτε Παίδων Κορασίδων 2016, που διεξήχθη στο Ολυμπιακό Στάδιο Άνω

Ανακοίνωση του ΚΚΕ για το ασφαλιστικό των ελεύθερων επαγγελματιών

Το σχέδιο της κυβέρνησης για το ασφαλιστικό φορτώνει στην πλάτη χιλιάδων μικρεμπόρων, επαγγελματοβιοτεχνών και ελεύθερων επαγγελματιών το αναφαίρετο δικαίωμα της πρόσβασης σε αξιοπρεπείς παροχές υγείας, πρόνοιας, συνταξιοδότησης. 
Το κυβερνητικό νομοσχέδιο

Ομιλία Αντιπεριφερειάρχη στην ημερίδα «ΕΠΙΧΕΙΡΩ ΕΛΛΗΝΙΚΑ- ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΩ ΕΛΛΗΝΙΚΑ - ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ»

Στην ημερίδα «ΕΠΙΧΕΙΡΩ ΕΛΛΗΝΙΚΑ - ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΩ ΕΛΛΗΝΙΚΑ - ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ» που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 17 Ιανουαρίου στο Πνευματικό Κέντρο Αμυνταίου παραβρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας κ. Στέφανος Μπίρος.
Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της ομιλίας του:

Κόντρα στον Κεραυνό Αγ. Γεωργίου ο Αίαντας Αμυνταίου


Τον Κεραυνό Αγίου Γεωργίου αντιμετωπίζει στα Γρεβενά, το Σάββατο (23/01 στις 17:00) ο Αίαντας Αμυνταίου, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Α κατηγορίας της ΕΚΑΣΔΥΜ.
Μετά την βαριά ήττα από την Α.Ε. Κοζάνης, οι παίκτες του Αίαντα θα

Στα Γιαννιτσά το Σάββατο ο Αμύντας Αμυνταίου

Με φόντο την 4η θέση, που οδηγεί στα πλει-οφ, αναμετρώνται το Σάββατο (23/01 στις 16:00) στα Γιαννιτσά, ο τοπικός Μέγας Αλέξανδρος και ο Αμύντας Αμυνταίου, για την 12ης αγωνιστικής της Α1.
Οι παίκτριες του Αμύντα έχουν

Με στόχο τη νίκη απέναντι στον Α.Ο. Κοζάνης ο Αμύντας

Τη δεύτερη διαδοχική του νίκη στις αρχές του νέου έτους, θα προσπαθήσει να πετύχει η ανδρική ομάδα του Αμύντα, που φιλοξενείται το Σάββατο (23/01 στις 18:00) στην Κοζάνη από τον τοπικό Α. Ο. Κοζάνης, για την 7η αγωνιστική του 4ου  ομίλου της Β Εθνικής.

Ευχαριστήριο του Συλλόγου Υπαλλήλων Π.Ε. Φλώρινας

Το Δ.Σ. του Συλλόγου και οι εργαζόμενοι στην Π.Ε. Φλώρινας ευχαριστούμε δημόσια:

Ζητείται Chef ή Α Μάγειρας

Ζητείται για πλήρη απασχόληση Chef ή Α Μάγειρας, με σκοπό να πλαισιώσει τον σεφ, με εμπειρία στο a la carte σε εστιατόριο στο Αμύνταιο, Φλώρινας.
Απαραίτητα προσόντα