Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016

Με καθυστέρηση ΑΥΡΙΟ τα σχολεία στην Πρέσπα

Tα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στο Δήμο Πρεσπών θα ξεκινήσουν τα

Σεισμικές δονήσεις στη Φλώρινα

2 σεισμικές δονήσεις σημειώθηκαν σήμερα το μεσημέρι στην περιοχή της Φλώρινας. Η 1η σημειώθηκε στις 12:56, 12 χλμ. Δυτικά της Φλώρινας και ήταν μεγέθους 2,4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, ενώ η 2η με μέγεθος 2,8 Ρίχτερ σημειώθηκε στις 14:ο4, 10 χλμ. Δυτικά - Νοτιοδυτικά της Φλώρινας. Δείτε τα επίκεντρα των σεισμών

Κλειστά ΑΥΡΙΟ τα σχολεία στη Φλώρινα

ΑΥΡΙΟ Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016 τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Φλώρινας θα

Έκτακτη προβολή της ταινίας "STAR WARS: Η ΔΥΝΑΜΗ ΞΥΠΝΑΕΙ"

Έκτακτη προβολή της ταινίας "STAR WARS: Η ΔΥΝΑΜΗ ΞΥΠΝΑΕΙ" την Τρίτη 19/1 στις 18.00
Έτσι το πρόγραμμα των υπολοίπων προβολών διαμορφώνεται ως εξής: 

Συνάντηση του Κ.Σέλτσα με τον Υπουργό Περιβάλλοντος κ.Τσιρώνη.

Ο Βουλευτής Φλώρινας, κ. Σέλτσας Κωνσταντίνος συνάντησε την Πέμπτη 14.01.2016 τον Υπουργό Περιβάλλοντος κ. Τσιρώνη, στο γραφείο του στο Υπουργείο Περιβάλλοντος. 
Στη συνάντηση συζήτησαν  κυρίως την επιτάχυνση της διαδικασίας έγκρισης του τοπικού ρυμοτομικού σχεδίου που αφορά την Πανεπιστημιούπολη της Φλώρινας. Ο βουλευτής ενημερώθηκε επίσης και

Δυνατές εμφανίσεις για τις Σάρισες σε Αθήνα και Βουδαπέστη

Το Σαββατοκύριακο 16-17 Ιανουαρίου 2016 τέσσερις μικροί αθλητές των ΣΑΡΙΣΩΝ συμμετείχαν σε δύο πολύ σημαντικά πρωταθλήματα σε Ελλάδα και Ουγγαρία. 
Οι Φωτιάδου και Άμπα πήραν μέρος στο Ανοιχτό Πρωτάθλημα του Καρέα στην Αθήνα στην κατηγορία των Παγκορασίδων και οι αδελφοί Ελσάμι στο Ανοιχτό Διεθνές Πρωτάθλημα Μίνι Παμπαίδων στην Βουδαπέστη.
Τα κορίτσια στην Αθήνα τα πήγαν περίφημα

Κοπή Βασιλόπιτας του ΣΕΟΦ

Στο καταφύγιο Οροπεδίου του όρους Βαρνούντα και σε υψόμετρο 1100 μέτρων πραγματοποιήθηκε και φέτος η εκδήλωση κοπής της Βασιλόπιτας του Συλλόγου Ελλήνων Ορειβατών Φλώρινας (ΣΕΟΦ).
Παρα το κρύο που επικρατούσε, η

Χρυσά Πιτσιρίκια

Με τον καλύτερο τρόπο άνοιξε η «αυλαία» των πρωταθλημάτων για τις αγωνιστικές ομάδες του ΟΞΙΦ. Το «Χρυσό Κλειδί» κράτησαν στα χέρια τους οι Πιτσιρικάδες του Στάθη Γεροσίδερη, οι οποίοι πραγματικά εντυπωσίασαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα -13 στο Ξίφος Ασκήσεως κατακτώντας 2 χρυσά μετάλλια.
Αναλυτικά στα Αγόρια, με

Λύγισε ο Αμύντας Απέναντι στον ΠΑΟΚ

Ο Αμύντας ηττήθηκε εύκολα στο ΔΑΚ Αμύνταιου από τον ΠΑΟΚ με 17-33, αποτέλεσμα που δεν μετέβαλε τις θέσεις των δύο ομάδων στο βαθμολογικό πίνακα.
Οι γηπεδούχες μπήκαν μουδιασμένα στο παιχνίδι, υπέπεσαν σε πολλά λάθη και ήταν ιδιαιτέρως

Το μυστήριο λύθηκε, αθόρυβα!



Κάποτε ένας φτωχός ζήτησε από ένα πλούσιο να του αποκαλύψει το μυστήριο, γιατί κάποιοι άνθρωποι είναι φτωχοί και άλλοι πλούσιοι.
Ο πλούσιος για να τον απαντήσει του έδωσε ένα εισιτήριο να ταξιδέψει, ταξιδεύοντας ο φτωχός βρέθηκε σε ένα δρόμο μεγάλο όπου περπατούσαν πολλοί, καθισμένος σε μια γωνία βλέπει ένα πλούσιο να περνά, την ώρα εκείνη του πέφτει το πορτοφόλι, αμέριμνος συνεχίζει

Συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας


Σήμερα Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2016, στις 3 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (αίθουσα συνεδριάσεων του πρώην Δήμου Περάσματος) συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας με θέματα ημερήσιας διάταξης: