Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2016

Ψήφισμα του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας για το ασφαλιστικό

Στην ομόφωνη έκδοση ψηφίσματος για το ασφαλιστικό προχώρησε το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας στη συνεδρίασή του την Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2016, με πρωτοβουλία και μετά απο εισήγηση του περιφερειακού συμβούλου, επικεφαλής της “Λαϊκής Συσπείρωσης”, Γιάννη Βήττα.
Το ψήφισμα έχει ως εξής:

Ο Άγιος Γερμανός Πρεσπών χαρακτηρίστηκε Παραδοσιακός Οικισμός

Δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα της κυβέρνησης (ΦΕΚ 251/2015) το Προεδρικό Διάταγμα που χαρακτηρίζει τον οικισμό του Αγίου Γερμανού παραδοσιακό, με την έννοια του ΠΔ 594/78, αναγνωρίζοντας με αυτόν τον τρόπο τα αξιόλογα αρχιτεκτονικά και πολεοδομικά χαρακτηριστικά του οικισμού.

Εβδομάδα Εθελοντικής Αιμοδοσίας

Ο Σύλλογος εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Φλώρινας διοργανώνει Εβδομάδα εθελοντικής αιμοδοσίας για την Τράπεζα Αίματος του Συλλόγου μας, από τη Δευτέρα, 25, έως την Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, και ώρα 8:30 το πρωί μέχρι 13:30 το μεσημέρι, στο Τμήμα αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Φλώρινας .
Σε όλους μας είναι γνωστό ότι:

Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 45χρονου για απάτη μέσω διαδικτύου

Την Τρίτη (12-01-2016) από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Φλώρινας, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 45χρονου ημεδαπού, για απάτη μέσω διαδικτύου. 
Συγκεκριμένα, όπως κατήγγειλε

13ο ατομικό σκακιστικό τουρνουά «Κύπελλο Φωτιάς 2015» - Πρωτιά σε άντρες και γυναίκες η Λέσχη Πολιτισμού Φλώρινας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην πόλη μας στις 20.12.2015 το τουρνουά “Κύπελλο Φωτιάς” από την Λ.Π. Φλώρινας σε συνεργασία με την ΕΣΣΚΕΔΥΜ. Μεγάλη ήταν και φέτος η προσέλευση των σκακιστών, μικρών και μεγάλων, από συλλόγους τόσο

Επίσκεψη Μαθητών Ειδικού Σχολείου Φλώρινας στις Εγκαταστάσεις ΔΕΗ/ΔΕΔΔΗΕ Φλώρινας

Στο πλαίσιο της κοινωνικής ένταξης και του προγράμματος σχολικών δραστηριοτήτων "Ένα Ταξίδι στην Ενέργεια με Προορισμό τη Φλώρινα!" το οποίο υλοποιείται φέτος στο Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΕΕΕΕΚ)

Μήπως αντί για tablets να προμηθευτούμε κανένα λεξικό της ελληνικής γλώσσας;

Έλεος! Δίπλα στην αλαζονεία και την αμετροέπεια της σημερινής Περιφερειακής αρχής, ήρθε να προστεθεί (για μια ακόμα φορά) και η κακοποίηση της ελληνικής γλώσσας.
Έτσι, σε απάντηση της ανακοίνωσης μας για τα tablets ακούσαμε και τη φράση πως πρέπει "να πάψουμε να λαϊκίζουμε και να κρίνουμε εξ απαλών ονύχων"!!!
Επειδή για τους γνωρίζοντες η φράση