Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2016

H κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας


Ανακοινώνεται η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας ανά Διεύθυνση Αστυνομίας:

Από τον μαυροπίνακα του Cafe Roza

Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα των 8μήνων για το ΛΚΔΜ

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας σας γνωστοποιεί ότι ανακοινώθηκαν απο τη ΔΕΗ τα αποτελέσματα για τις θέσεις των 8μήνων,  συνολικά ενενήντα πέντε (95) ατόμων ΔΕ  του Λιγνιτικού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας (Λ.Κ.Δ.Μ.).

Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα σε ζητήματα Πολιτικής Προστασίας

Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ  ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ  και το Κέντρο Τεχνολογικής Έρευνας (ΚΤΕ) Δυτικής Μακεδονίας προχωρούν στη Διοργάνωση Εκπαιδευτικού Προγράμματος σε ζητήματα

Ορατότης μηδέν;

Δυστυχώς σε αυτήν την χώρα, δεν μπορούμε να ελπίζουμε σε πολλά, για να μην πω σε ... τίποτα!  Αφορμή για το σχόλιό μου το Ασφαλιστικό!
Έβλεπα σήμερα 4/1/2016 στις ειδήσεις, αφενός μεν την παραπλανητική, Κυβερνητική Ανακοίνωση της "ΜΗ Μείωσης" των συντάξεων, που ..... μεταφράζεται σε ΜΕΙΩΣΗ (μας έχουν συνηθίσει οι κυβερνώντες να κάνουν το μαύρο άσπρο!)

Φάτε μάτια ψάρια!


Προκλητική έως ανεύθυνη η παρουσία πολλών σεφ στην Ελληνική τηλεόραση, είναι πραγματικά ειρωνικό να βλέπουμε στην μικρή οθόνη δεκάδες εκπομπές μαγειρικής την ώρα που ένα μεγάλο μέρος κυριολεκτικά πεινάει.
Γέμισε  ασφυκτικά η Ελληνική τηλεόραση με κάθε είδους μαγειρική εκπομπή, βλέπουμε γεμάτα τραπέζια με πλούσια φαγητά που για τον μέσο Έλληνα πολίτη την περίοδο αυτή είναι άπιαστο όνειρο, για να τα μαγειρέψεις πρέπει

Ετήσιος χορός του Ε.Σ. Αμύντας

Εορταστικές επισκέψεις Αντιπεριφερειαρχών Π.Ε. Φλώρινας

Ιδρύματα και φορείς της Π.Ε. Φλώρινας επισκέφτηκαν κατά τη διάρκεια των εορτών ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας κ. Στέφανος Μπίρος και η Αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας, Περιβάλλοντος και Μεταφορών Δ. Μακεδονίας κ. Ελισάβετ Παναγιωτίδου.

Εντυπωσιακά παιχνίδια τη 2η μέρα του τουρνουά της Ακαδημίας SHOOTERS

Με εντυπωσιακά παιχνίδια συνεχίστηκε και τη δεύτερη μέρα το τουρνουά μικρών ηλικιών που διοργανώνει η Ακαδημία μπάσκετ SHOOTERS.
Την αρχή έκαναν τα τμήματα

Ευχαριστήριο του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας

Τα παιδιά και τα στελέχη του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας, αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά