Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2016

TOGETHER τεύχος 18ο


To 18o τεύχος,
ήρθε βάζοντας χειμωνιάτικα και γιορτινά! 
Στο τεύχος n.18 η Λιζέτα Καλημέρη μας μίλησε για την μουσική, την κρίση και τα σχέδια της.
​ ​Ανακαλύψαμε τα έθιμα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς σε όλο τον κόσμο, ταξιδέψαμε στο Χριστουγεννιάτικο Λονδίνο, φτιάξαμε τους κουραμπιέδες της προ..προ γιαγιάς μας, και δημιουργήσαμε με τα παιδιά τις δικές μας Χριστουγεννιάτικες  Ιστορίες ενώ τα Κοτσαμάνια μας μύησαν στο εθιμικό
τους δρώμενο.
 Ο ηθοποιός Ισίδωρος Σταμούλης έκανε την αυτοκριτική του απαντώντας στο ερωτηματολόγιο του Προυστ. Ο φωτογράφος Θοδωρής Χλιάπας μας ταξίδεψε στις μεγάλες πασαρέλες της Νέας Υόρκης και του Μιλάνου με τον φακό του! Η κινηματογραφική ομάδα ΝΑΙL μας μύησε στον κόσμο των γυρισμάτων. Ακόμη, φτάσαμε έως την Κρήτη για να γνωρίσουμε την “σύγχρονη τέχνη” της μόδας μέσω των πολλά υποσχόμενων  “We are still Bold & Beautiful”. Γυρίσαμε πίσω στο χρόνο και κάναμε ένα οδοιπορικό στα  ορυχεία της ΔΕΗ  μέσα από αξιόλογες φωτογραφίες του αρχείου τους.
Πήραμε μια γεύση από ελληνικό ντιζάιν, και γνωρίσαμε καλύτερα την ιστορία των Χάλκινων Καστοριάς. O Μανώλης Κουτσουνάνος μας μίλησε για την καινούργια του δουλειά, και τον ρυθμικό πλούτο της παράδοσης.
Και όπως είπαμε…. ΜΑΖΙ …γιατί μας ταιριάζει να είμαστε όλοι μαζί.
​Κλείνοντας αυτήν την χρονιά σας ευχόμαστε το 2017  να φέρει περισσότερη δημιουργικότητα, αγάπη και αντοχή, όνειρα, τόλμη ποιότητα και ανθρωπιά!
Καλωσήρθατε στο 18ο τεύχος μας…
Καλή ανάγνωση!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου