Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016

Συνάντηση του Σωματείου Συνταξιούχων ΔΕΗ με τον Πρόεδρο της ΔΕΗ

Μετά από πρόσκληση της Δ/σης της ΔΕΗ το Δ.Σ. του Σωματείου Συνταξιούχων ΔΕΗ παρακολούθησε όλες τις εκδηλώσεις, που με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν για τα «60 χρόνια λιγνίτη». 
 Παράλληλα μετά από αίτημά μας η Δ/ση του Σωματείου μας συναντήθηκε με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΔΕΗ κ. Παναγιωτάκη Μανώλη στην οποία θέσαμε τα παρακάτω θέματα:

1.   Να παραμείνει η υφιστάμενη οργανωτική δομή του ασφαλιστικού μας φορέα στις υπάρχουσες υποδομές ως έχουν σήμερα ανεξάρτητα από την ένταξή μας στον Ενιαίο φορέα κοινωνικής ασφάλισης (ΕΦΚΑ) για την εξυπηρέτηση των συναδέλφων (το ίδιο αίτημα  τέθηκε και πριν από μια εβδομάδα και στον υφυπουργό εργασίας – κοινωνικής ασφάλισης).
2.   Τη συνέχιση της χρηματοδότησης του ασφαλιστικού μας από τον πάγιο πόρο και τη συνέχιση της οικονομικής αυτοτέλειας.
3.   Να παραμείνουν για χρήση στην τοπική κοινωνία οι χώροι δραστηριότητας της ΔΕΗ στην περιοχή που ολοκλήρωσαν τον κύκλο εργασιών τους για τη δημιουργία ενός βιομηχανικού πάρκου.
4.   Οι προσλήψεις για την ανέγερση της 5ης Μονάδας του ΑΗΣ Πτολεμαΐδας να γίνουν με αξιοκρατικά και κοινωνικά κριτήρια μέσα από τις δομές του ΟΑΕΔ.
5.   Να γίνει επικαιροποίηση της περιουσίας μας που είναι ενσωματωμένη στη ΔΕΗ όπως προβλέπεται και δυστυχώς έχει να γίνει από το 2007.
6.   Να συμφωνηθεί άμεσα η τιμή θερμικής ενέργειας με τους ενδιαφερόμενους δήμους για να απολαμβάνουν οι πολίτες φτηνή και καθαρή θέρμανση.
Τέλος, ο κ. Παναγιωτάκης αντιμετώπισε θετικά όλα τα ζητήματα που τέθηκαν και υποσχέθηκε ότι στο μέτρο των δυνατοτήτων του θα τα προωθήσει.
ΓΙΑ ΤΟ Δ/Σ
                                               Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                      Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
                                  ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΔΗΜΑΚΗΣ            ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΟΦΤΣΑΛΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου