Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016

Εκδήλωση του Συλλόγου Φλωρινιωτών Θεσσαλονίκης,

Ο Σύλλογος Φλωρινιωτών Θεσσαλονίκης, κοινωνός της Φλωρινιώτικης παράδοσης στη συμπρωτεύουσα, ανάβει τη δική του Χριστουγεννιάτικη φωτιά, αναβιώνοντας και επικοινωνώντας το πατροπαράδοτο Φλωρινιώτικο έθιμο στον τόπο διαμονής μας. Η φωτιά θα ανάψει την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου και ώρα 18.00 μ.μ.
στην Τούμπα (Κλεάνθους και Λαμπράκη), απέναντι από το γήπεδο του ΠΑΟΚ και πίσω από το Κέντρο Πολιτισμού (με την ευγενική παραχώρηση του προέδρου του Δ’ Δημοτικού Διαμερίσματος Θεσσαλονίκης κ. Τσαπακίδη, λάτρη και φίλου της Φλώρινας, στην οποία έχει υπηρετήσει ως αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας). 
Θα προσφερθούν δωρεάν Φλωρινιώτικοι μεζέδες (προσφορά του γνωστού Φλωρινιώτη επιχειρηματία κ. Μπέλλη, με τη συνδρομή στο ψήσιμο του  επίσης γνωστού Φλωρινιώτη επιχειρηματία κ. Βέργου), παραδοσιακή φασολάδα (που θα ετοιμάσει η ταμίας του Συλλόγου Σοφία Γροσδάνη), κρασί κ.α. Την εκδήλωσή μας θα πλαισιώσουν μουσικά με παραδοσιακό Φλωρινιώτικο  και όχι μόνο πρόγραμμα και οι καθηγητές του καλλιτεχνικού εργαστηρίου του Αγίου Θεράποντα, φοιτητές του Τμήματος Μουσικής  και Τέχνης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, που μας εντυπωσίασαν και μας γοήτευσαν  στην εκδήλωση για τα Ελευθέρια.
Σας περιμένουμε όλους να φάμε, να πιούμε, να χορέψουμε, να γλεντήσουμε ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΙΚΑ.
ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου