Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016

Φλώρινα της ομορφιάς και της τέχνης - Εικαστικό Ημερολόγιο 2017 του 3ου Γενικού Λυκείου Φλώρινας

Για άλλη μια χρονιά οι μαθητές του 3ου Γενικού Λυκείου Φλώρινας μας εξέπληξαν ευχάριστα με το Εικαστικό Ημερολόγιο του 2017 με τίτλο «Φλώρινα της ομορφιάς και της τέχνης», το οποίο επιμελήθηκαν με τη βοήθεια των καθηγητών τους, και
συνεχίζοντας την περιήγησή τους στο καλλιτεχνικό τοπίο της Φλώρινας μας συστήνουν και φέτος σύγχρονους αξιόλογους καλλιτέχνες της Φλώρινας, παραθέτοντας τα βιογραφικά τους, τη φωτογραφία τους και ένα αντιπροσωπευτικό έργο τους. 
Σημαντική πρωτοβουλία που προάγει την καλλιτεχνική παραγωγή του τόπου μας, αναδεικνύει τους δημιουργούς μας και μας βοηθάει να «ξανασυστηθούμε» ως τοπική κοινωνία και να γνωρίσουμε τους ταλαντούχους «Καλοτεχνίτες» της περιοχής μας που συνεχίζουν την μακρά εικαστική μας παράδοση από γενιά σε γενιά… Τα πρόσωπα που περιλαμβάνονται είναι ο Βασίλειος Μιχαήλ, ο Φίλιππος Καλαμάρας, η Μαρία Χατζηλάμπου, η Κωνσταντίνα Ζωγράφου, η Χριστίνα Γκόλνα, ο Μπάμπης Χρυσοχοΐδης, η Σοφία Κουσιπέτκου, ο Ιερέας π. Αθανάσιος Μπελίτσης, η Άννα Τσουλφίδου, η Νατάσσα Ραχωβίτσα, ο Παντελής Ταμουτσέλης και ο Αθανάσιος Καλαμάρας.
Η έκδοση έγινε με την οικονομική βοήθεια τοπικών επιχειρήσεων που ως χορηγοί συνεισέφεραν οικονομικά και έκαναν το όνειρο πράξη!
Καλή χρονιά, λοιπόν, σε όλους μας! Μέσα από τα μάτια και τα έργα των παιδιών μας, μέσα από τους εξαίρετους δημιουργούς μας και τις υπέροχες συνθέσεις τους! Μέσα στον όμορφο και ειδυλλιακό τόπο μας που εμπνέει και υποστηρίζει τους δημιουργικούς ανθρώπους να «ανθίζουν και να καρποφορούν»! 
Όλγα Μούσιου Μυλωνά
Σχολική Σύμβουλος Π.Ε. – Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου