Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016

2η θέση για τη Λέσχη Πολιτισμού Φλώρινας και 7 μετάλλια για τους αθλητές της στο 8ο ανοιχτό τουρνουά σκακιού «Νίκος Σαμαράς»

Με τη συμμετοχή 117 σκακιστών και σκακιστριών από 14 συλλόγους διεξήχθη με επιτυχία το 8ο ανοιχτό τουρνουά σκακιού «Νίκος Σαμαράς», που διοργάνωσε ο Γ.Σ. Ποντοκώμης σε συνεργασία με την Ένωση Σκακιστικών Σωματείων Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας (Ε.Σ.Σ.ΚΕ.ΔΥ.Μ.).

Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν σε δύο γκρουπ δυναμικότητας. Στο πρώτο συμμετείχαν αθλητές άνω των δεκατριών ετών και στο δεύτερο αθλητές κάτω των δώδεκα ετών, ενώ το σύστημα των αγώνων ήταν ελβετικό 7 γύρων. Το τουρνουά είναι το πρώτο της σειράς Grand-Prix 2016-17.
Σε ομαδικό επίπεδο η Λέσχη Πολιτισμού πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση κατακτώντας την δεύτερη θέση. 
Σε ατομικό επίπεδο οι σκακιστές της Λέσχης Πολιτισμού και της Σκακιστικής Λέσχης Φλώρινας πέτυχαν τις παρακάτω διακρίσεις:
Καραμητάνης Λάζαρος: 1η θέση στα αγόρια κάτω των 10 ετών και 2η θέση στην γενική κατάταξη του Β’ γκρουπ δυναμικότητας
Αποστολίδης Αναστάσιος: 2η θέση στα αγόρια κάτω των 12 ετών και 3η θέση στην γενική κατάταξη του Β’ γκρουπ δυναμικότητας
Σιώκης Λουκάς: 3η θέση στα αγόρια κάτω των 12 ετών
Παπαδόπουλος Σπυρίδων: 3η θέση στα αγόρια κάτω των 14 ετών
Πατρίκη Αλεξάνδρα: 2η θέση στα κορίτσια κάτω των 14 ετών
Τσούλη Ραφαηλία: 2η θέση στα κορίτσια κάτω των 16 ετών
Αντωνιάδου Εύη: 1η θέση στις γυναίκες
Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν επίσης οι αθλητές: Αποστολίδης Άγγελος, Αποστολίδης Αθανάσιος, Αράπογλου Φίλιππος, Αράπογλου Φοίβος, Αρμένης Συμέων, Παρίσης Ναούμ και Τζήμας Ανδρέας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου