Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016

Αποτελέσματα διεθνή αγώνα ρόλερ σκι «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ»

Δύο αργυρά και δύο χάλκινα μετάλλια κατέκτησε ο Σ.Ο.Χ. Φλώρινας στον Διεθνή αγώνα ρόλερ σκι «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» που πραγματοποιήθηκε στις 23,24 και 25 Σεπτεμβρίου, με μεγάλη επιτυχία στην Αμφίπολη. Στον αγώνα συμμετείχαν εκατό περίπου αθλητές από την Ελλάδα, την Σερβία και την ΠΓΔΜ. Η
διοργάνωση ήταν άριστη και οι συνθήκες του αγώνα καλές. Οι αθλητές που συμμετείχαν γνώρισαν μια ξεχωριστή αγωνιστική εμπειρία και πέτυχαν πολύ καλές ατομικές επιδόσεις.
Ο Σ.Ο.Χ συμμετείχε στους αγώνες με τρείς αθλητές που συμμετείχαν στην κατηγορία παίδων και κορασίδων. Την Παρασκευή διοργανώθηκε αγώνας ανάβασης 7,1 km (FIS), το Σάββατο πραγματοποιήθηκε αγώνας ταχύτητας (sprint) 1300 m (FIS & Εθνικό Πρωτάθλημα) και την Κυριακή πραγματοποιήθηκε αγώνας αντοχής 5 km για της γυναίκες και 10 km για τους άνδρες (FIS & Εθνικό Πρωτάθλημα).
Η Στανίδου Ελευθερία έκανε πολύ καλό αγώνα στην ανάβαση (FIS) όπου ήταν 8η ενώ στο sprint του Σαββάτου τερμάτισε 5η, την Κυριακή ήταν 5η στα 5 km με πολύ καλή διαφορά από τις πρώτες της κατηγορίας της. Οι Κουσουρέτας Νικόλαος και Τσούλης Γεώργιος πέτυχαν να ανέβουν από δύο φορές στο βάθρο τόσο το Σάββατο όσο και την Κυριακή κερδίζοντας δύο χάλκινα μετάλλια και δύο αργυρά μετάλλια αντίστοιχα. Την Παρασκευή στον αγώνα της ανάβασης (FIS) τερμάτισαν στην 5η και 4η θέση αντίστοιχα χάνοντας με μικρή διαφορά το μετάλλιο.
Πολύ καλές θέσεις πέτυχαν οι αθλητές του Σ.Ο.Χ. Φλώρινας και στην κατάταξη των διεθνών αγώνων όπου συμμετείχαν σε μεγαλύτερη κατηγορία (εφήβων - νεανίδων). Ο Τσούλης Γεώργιος και ο Κουσουρέτας Νικόλαος ήταν 4ος και 5ος αντίστοιχα και το Σάββατο και την Κυριακή, ενώ η Στανίδου Ελευθερία τερμάτισε 5η και τις δύο μέρες. Έτσι άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις και έβαλαν γερά θεμέλια για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα στο χιόνι.
Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. εύχονται στους αθλητές και στους προπονητές Τσακίρη Αθανάσιο και Τσούλη Στυλιανό θερμά συγχαρητήρια για την συμμετοχή τους και τα πολύ καλά αποτελέσματα. Αναλυτικά τα αποτελέσματα στο site της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χιονοδρομίας : http://www.eox.gr και στο site της Διεθνούς Ομοσπονδίας http://www.fis-ski.com
Όσοι ενδιαφέρονται για εγγραφές στα τμήματα των ακαδημιών δρόμων αντοχής του Συλλόγου μπορούν να επικοινωνήσουν με την γραμματεία του Συλλόγου 23850 29939 ή μέσω e-mail: soch_flo@cyta.gr αλλά και με τον υπεύθυνο προπονητή κ. Τσούλη Στυλιανό στο τηλ. , 6980 532065.
Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος

Γιαζιτζίδης Σάββας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου