Πέμπτη 25 Αυγούστου 2016

Συγχαρητήριο του Αντιπεριφερειάρχη προς τους επιτυχόντες των πανελλαδικών εξετάσεων

Με αφορμή την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των επιτυχόντων στις πανελλαδικές εξετάσεις του σχολικού έτους 2015-2016, θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά και ειλικρινή μου συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες για την εισαγωγή σας στην ανώτατη εκπαίδευση.
Με την επιτυχία αυτή επιβραβεύεται με τον καλύτερο τρόπο η κοπιαστική προσπάθεια
όλων αυτών των χρόνων και ανοίγονται πλέον μπροστά σας νέοι ορίζοντες. Εύχομαι ολόψυχα να ζήσετε το όνειρο σας και σας καλώ να οπλιστείτε με κουράγιο, υπομονή και επιμονή ώστε να αξιοποιήσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη μεγάλη αυτή ευκαιρία που επάξια κερδίσατε.
Αλλά και σε όσους δεν τα κατάφεραν φέτος όπως θα ήθελαν σε αυτήν τη μεγάλη δοκιμασία, θα ήθελα να υπενθυμίσω ότι η ζωή δεν τελειώνει με τις πανελλήνιες εξετάσεις. Μπορεί να απολαμβάνουμε τις επιτυχίες αλλά είναι μέσα από τις κάθε λογής δυσκολίες και τα εμπόδια που κυρίως μαθαίνουμε και μεγαλώνουμε ως άνθρωποι. Σας καλώ λοιπόν να μην απογοητεύεστε και κυρίως να μην είστε σκληροί με τον εαυτό σας.
Τέλος, δεν θα μπορούσα να αφήσω απ’ έξω τόσο τους γονείς όσο και τους δασκάλους, τους οποίους συγχαίρω γιατί αναμφίβολα έβαλαν κι αυτοί το λιθαράκι τους ώστε ο αγώνας αυτός των παιδιών μας για ένα καλύτερο αύριο να στεφθεί τελικά με επιτυχία.
Αγαπητοί μαθητές και μαθήτριες, αγαπητοί γονείς και δάσκαλοι, εμείς θα είμαστε πάντα στο πλευρό σας με κάθε τρόπο. Καλή συνέχεια σε όλους!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου