Τρίτη 26 Ιουλίου 2016

Συνάντηση των εκπροσώπων της Ένωσης Αξιωματικών Πυροσβεστικού Σώματος με τον Θ.Καρυπίδη

Στις 22-07-2016 πραγματοποιήθηκε συνάντηση των εκπροσώπων της Περιφερειακής Επιτροπής της Ένωσης Αξιωματικών Πυροσβεστικού Σώματος, στις εγκαταστάσεις της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας με τον Περιφερειάρχη κ. Θεόδωρο Καρυπίδη. Στην συνάντηση παρευρισκόταν και ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας και συνάδελφος κ. Ηλίας Κάτανας.
Ως Εκπρόσωποι της Ένωσης στην
Δυτική Μακεδονία, αφού  ευχαριστήσαμε τον κ. Περιφερειάρχη και όλους τους συνεργάτες του, αναγνωρίζοντας  τον αγώνα που έδωσε και δίνει για την δημιουργία της Σχολής Πυροσβεστών στην πόλη της Πτολεμαΐδας, του εκθέσαμε μία σειρά προβλημάτων και αιτημάτων που αφορούν τις Πυροσβεστικές Υπηρεσίες της Δυτικής Μακεδονίας και χρήζουν επίλυσης ή προώθησης τους σε κεντρικό επίπεδο. Του τονίσαμε την ανάγκη, έστω και εν μέσω της αντιπυρικής περιόδου, κάποια ζητήματα να αντιμετωπιστούν  άμεσα ούτως ώστε οι παρεχόμενες από εμάς υπηρεσίες προς τους πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας να είναι ακόμη καλύτερες, αλλά και οι συνθήκες εργασίας και διαβίωσης των πυροσβεστών να είναι ασφαλείς  και  πιο καλές. 
Ο κ. Περιφερειάρχης άκουσε με προσοχή τα θέματα που του τέθηκαν και μας διαβεβαίωσε ότι θα είναι αρωγός στις προσπάθειες μας για την προώθηση και επίλυση τους και μας ευχαρίστησε για την συνάντησή μας. 

                   Τα μέλη                                                             Ο Γραμματέας 
                                                                                  Τσανακτσίδης Γ. Χρήστος
         Αλεξίου Β. Χαράλαμπος                                                Πυραγός
                   Πυραγός
         Γεώργιος Ν. Μπάτζος        
                 Επιπυραγός                  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου