Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015

Florinano

Η Παιδαγωγική Σχολή Φλώρινας συνεργάστηκε με 2 σχολεία στην περιοχή της Φλώρινας (δημοτικά Αμμοχωρίου και Βαρικού) για να δημιουργήσουν σε 15 μέρες ένα μαθητικό φιλμ για τη Νανοτεχνολογία.
Μέχρι 15/1/2016 θα ανέβει σε

Τα εκλογικά τμήματα για τις Εκλογές Ανάδειξης Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας



Με ομόφωνη απόφαση της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής (Κ.ΕΦ.Ε), και της Νομαρχιακής Εφορευτικής Επιτροπής ( Ν.ΕΦ.Ε) και  σύμφωνα με την  Εγκύκλιο Εκλογής Προέδρου του Κόμματος ορίσθηκαν οι χώροι όπου θα πραγματοποιηθεί η εκλογική διαδικασία την 20-12-2015 για την  ανάδειξη του προέδρου στην Π.Ε Φλώρινας ως εξής:

Εκδηλώσεις - δραστηριότητες στις ΦΩΤΙΕΣ της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας

«Περπατώ εις το δάσος»

Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015
20:00-Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων Δήμου Φλώρινας
Παιδική μουσικοχορευτική παράσταση από τη θεατρική ομάδα «Θεά…Τρίνες…Τρίνοι»  του ΤΕΙ Μαιευτικής της Δυτικής Μακεδονίας και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Νέου Καυκάσου με τίτλο: «Περπατώ εις το δάσος».
Παράσταση με κείμενα της Στέλλας Μιχαηλίδου, μουσική του Κώστα Βόμβολα και

Ενδιαφέρουσες διεργασίες στην 3η Θεματική Ημερίδα Επιχειρηματικής Ανακάλυψης στον τομέα της Αγροδιατροφής

Στο ξενοδοχείο «IBERIS» στη Σιάτιστα, στις 12 Δεκεμβρίου 2015, πραγματοποιήθηκε η 3η Θεματική Ημερίδα, για τον τομέα της Αγροδιατροφής, που διοργανώθηκε από την Ενδιάμεση Διαχειριστική Αρχή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας. 

Αποκαλυπτήρια μνημείου για τους Ρώσους στρατιώτες του Μακεδονικού Μετώπου του Α΄.Π.Π.

Ευχαριστήριο του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Δυτικής Μακεδονίας

Τα παιδιά και το Δ.Σ. του Κέντρου αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά την δασκάλα, τους γονείς της Α τάξης  και τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων  του Δημοτικού σχολείου Αετού, που

Ευχαριστήριο του Συλλόγου Ηπειρωτών Φλώρινας

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Ηπειρωτών Φλώρινας "Η Ολυμπιάς" ευχαριστεί θερμά το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού Ναού Αγ.Νικολάου και τον Πατέρα Σωτήριο για την άψογη συνεργασία κατά την υποδοχή της Τίμιας Κάρα του Νεομάρτυρα Αγίου Γεωργίου εξ Ιωαννίνων και στις λοιπές λατρευτικές ακολουθίες.Για τον σύλλογο μας η

Συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας

Η Οικονομική  Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας συνεδριάζει σήμερα Πέμπτη, 17 Δεκεμβρίου στις 11 π.μ. στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης (2ος όροφος, γραφείο Οικονομικής Επιτροπής), με θέματα: