Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015

Μνημείο Μαχητών Δ.Σ.Ε. Για πρώτη φορά είναι όλα στη θέση τους, χρειάστηκε περισσότερο από μισός αιώνας…


"Αύριο μπορεί να λείπουμε,
μα εσύ να το θυμάσαι και να το πεις,
να μαρτυρήσεις για μας -πόσο αγαπούσαμε τον κόσμο,
μην το ξεχάσεις ,να το πεις, κι αν δεν

Ημερίδα: «Χρήση Βιομάζας στην Τηλεθέρμανση: Μια ρεαλιστική προσέγγιση»

Αιμοδοσία από τη Αρχιερατεία Αμυνταίου

Σας ανακοινώνουμε ότι την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015 από 9:00 π.μ. έως 1:30 μ.μ θα παρευρίσκεται στο Κέντρο Υγείας Αμυνταίου Συνεργείο Αιμοληψίας του Κρατικού Νοσοκομείου Φλωρίνης για όσους επιθυμούν να δώσουν αίμα. Ως γνωστόν εδώ και χρόνια η Εκκλησία Αμυνταίου διατηρεί Τράπεζα Αίματος, που ενισχύεται από εθελοντές αιμοδότες της πόλεως και των περιχώρων και εξυπηρετεί τις προκύπτουσες ανάγκες της περιοχής.
Σας ενημερώνουμε επίσης ότι η Αιμοδοσία της

Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Προστασίας Βεγορίτιδας

Καλούνται όλα τα μέλη του Συλλόγου Προστασίας Βεγορίτιδας στην Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 16 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 6:00 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο Άρνισσας με θέματα ημερησίας διάταξης τα εξής:

Ξεπούλημα και των δικτύων μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΑΔΜΗΕ)

Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ πιστή στις δεσμεύσεις της απέναντι στην ΕΕ, στους «Θεσμούς», αλλά κυρίως στο ντόπιο και ξένο κεφάλαιο προχωράει στην ιδιωτικοποίηση μέσω «κρατικοποίησης» του ΑΔΜΗΕ δηλαδή των Δικτύων Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας Υψηλής Τάσης σε υλοποίηση του δικού της μνημονίου Νο 3.
Ξέχασε σε πολύ σύντομο χρονικό

Master αντισφαίρισης Κεντροδυτικής Μακεδονίας

Η αθλήτρια της Ομάδας Τένις της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας  ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΟΥΤΣΟΤΟΛΗ  πήρε μέρος στα master αντισφαίρισης  που έγιναν στη Νάουσα στις 5 και 6 Δεκεμβρίου 2015. Η Ελευθερία συμμετείχε στις 4 καλύτερες αθλήτριες της Κεντροδυτικής Μακεδονίας,  στην κατηγορία κορίτσια 12 και έκλεισε με

Νίκη "χρυσάφι" για το γυναικείο του ΠΑΣ Φιλώτα

Σε ένα καθοριστικής σημασίας παιχνίδι το Σάββατο 12/12 στο Δ.Α.Κ Αμυνταίου ο ΦΙΛΩΤΑΣ κέρδισε την ομάδα του ΓΑΣ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ 23-22.
Αγώνας με πολύ άγχος καθώς οι ομάδες βρίσκονταν συνέχεια πολύ κοντά στο σκορ,με το ΚΑΜΑΤΕΡΟ να θέλει την νίκη για να διατηρήσει τις

Ήττα για τον Αμύντα στην Αθήνα

Αναμενόμενη ήττα γνώρισε ο Αμύντας Αμυνταίου στην Αθήνα, από την νταμπλούχο Νέα Ιωνία με 34-21, για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 Χάντμπολ γυναικών.
Ο Αθηναϊκός σύλλογος με πολυφωνία στο σκοράρισμα κυριάρχησε στον

Tουρνουά βόλεϊ του Αριστέα Φιλώτα

Ο «ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΡΙΣΤΕΑΣ ΦΙΛΩΤΑ» διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία τουρνουά Μίνι Βόλεϊ στο Δ.Α.Κ. Αμυνταίου το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015, στο οποίο συμμετείχαν οι σύλλογοι, Φ.Σ. Πάνθηρες Κοζάνης και Γ.Σ. Κοζάνης.
Το τουρνουά περιελάβανε αγώνες

Συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας

Σήμερα Δευτέρα, 14 Δεκεμβρίου 2015, στις 3 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (αίθουσα συνεδριάσεων του πρώην Δήμου Περάσματος) συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας με θέματα ημερήσιας διάταξης: