Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015

«προχωρώ» πρόγραμμα μετάβασης από το δημοτικό στο γυμνάσιο

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Φλώρινας, σας ενημερώνει ότι, στο πλαίσιο του προγράμματος μετάβασης από το δημοτικό στο γυμνάσιο «προχωρώ», όπου συμμετέχουν όλοι οι εκπαιδευτικοί φορείς της Π.Ε. Φλώρινας,  θα

Ο Σύλλογος Θεσσαλών Φλώρινας συμμετέχει στις εκδηλώσεις στον Μύλο των Ξωτικών στα Τρίκαλα

Ο Σύλλογος Θεσσαλών και Φίλων της Θεσσαλίας Νομού Φλώρινας συμμετέχει στις εορταστικές εκδηλώσεις του Μύλου των Ξωτικών 2015 – 2016 στα Τρίκαλα, με την Παιδική Θεατρική Ομάδα και την Χορευτική Ομάδα Ενηλίκων.
Το Σάββατο, στις 12 Δεκεμβρίου 2015, στις 13:00 η Παιδική Θεατρική Ομάδα

Popa και Constantinescu οι νικητές στο Πανόραμα

Το 1ο Ευρωπαϊκό Κύπελλο -14 πέρασε στην Ιστορία με νικητές τους Ρουμάνους  Daniel Popa και την Cristina Constantinescu  στην κατηγορία αγοριών και κοριτσιών αντίστοιχα.
Στο θαυμάσιο Αθλητικό Κέντρο του Δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη διασταύρωσαν τα ξίφη τους 92

Πανελλήνια αναγνώριση για την Ακαδημία SHOOTERS

Το εξειδικευμένο site με αντικείμενο το άθλημα του μπάσκετ προχώρησε σε αφιέρωμα στην Ακαδημία μπάσκετ SHOOTERS της πόλης μας.
Αξίζει να σημειωθεί ό,τι είναι η πρώτη φορά που το basketworld ασχολείται με τμήματα υποδομής, "εγκαινιάζοντας" όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν την ενότητα αυτή με την Ακαδημία  SHOOTERS.
Το γεγονός αυτό αποτελεί μεγάλη τιμή για την Ακαδημία SHOOTERS και το τοπικό μπασκετ της πόλης μας.
Παρακάτω μπορείτε να δείτε το σχετικό αφιέρωμα.

Εύκολο απόγευμα για τον Αίαντα Αμυνταίου

Μετά από τρία συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα, ο Αίαντας Αμυνταίου επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας εντός  έδρας του Αμύντα Σκοπιάς με 64-41 και έτσι επανήλθε στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας της Α Κατηγορίας της ΕΚΑΣΔΥΜ.
Οι παίκτες του Αίαντα, με πολύ καλή

Βαριά ήττα για τους άνδρες του Αμύντα

Την πρώτη του ήττα γνώρισε ο Αμύντας στο πρωτάθλημα της Β Εθνικής Ανδρών. Η ομάδα του Μάκη Κιοσέ ηττήθηκε στην Κέρκυρα από το Φαίακα με το βαρύ 31-15 και περιορίστηκε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.
Οι γηπεδούχοι ήταν καταιγιστικοί από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης,

Σπουδαία νίκη για τις νεάνιδες του ΠΑΣ ΦΙΛΩΤΑ

Σπουδαία νίκη επί του ΑΡΙΩΝΑ ΠΤΟΛ/ΔΑΣ πέτυχαν οι νεάνιδες του ΦΙΛΩΤΑ Π.Α.Σ στον αγώνα της τρίτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 6:μμ στο Δ.Α.Κ Αμυνταίου. Σε ένα παιχνίδι φτωχό σε σκορ με τις δύο ομάδες να επιδεικνύουν εξαιρετικές άμυνες αλλά αδυναμία στο σκοράρισμα. Οι δύο

Έσπασε το ρόδι ο Αριστέας Φιλώτα

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα Παγκορασίδων , πανηγύρισε η ομάδα του Αριστέα Φιλώτα, επικρατώντας με 3-1 σετ του Αρίωνα Πτολεμαίδος, για την 6η αγωνιστική του 3ου Ομίλου της ΕΣΠΕΜ.
Οι παίκτριες του Θεοδωρου Ιωάννου,

Φορολεηλασία και μέσω της Τοπικής Διοίκησης



Την πρόσθετη οικονομική επιβάρυνση των εργατικών - λαϊκών νοικοκυριών, καθώς και τις περικοπές σε υπηρεσίες και έργα από δήμους και περιφέρειεςαποτυπώνει ο κρατικός προϋπολογισμός του 2016. Συγκεκριμένα, συνεχίζεται η

Σεμινάριο εκπαιδευτικών 1ου Εργαστηριακού Κέντρου και ΕΠΑΛ Φλώρινας

Το 1ο Εργαστηριακό Κέντρο (Ε.Κ.)  Φλώρινας σε συνεργασία με  το ΚΑΝΕΠ - ΓΣΕΕ, υλοποίησε για τους εκπαιδευτικούς του 1ου Εργαστηριακού Κέντρου (Ε.Κ.), 1oυ ΕΠΑ.Λ. και ΕΣΠΕΡΙΝΟΥ ΕΠΑ.Λ. Φλώρινας,  Εκπαιδευτικό σεμινάριο 35 ωρών  (25 δια ζώσης και 10 ώρες εξ αποστάσεως), με θέμα:

Ευχαριστήριο του Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας ευχαριστεί θερμά τον

Ευχαριστήριο Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

Την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015 πραγματοποιήθηκε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το χριστουγεννιάτικο Bazaar του κέντρου μας, στην Οδό Ονείρων.
Το 3ο Χριστουγεννιάτικο Bazaar ήταν αφιερωμένο στους εθελοντές – μέλη του κέντρου μας, ως ελάχιστη ένδειξη αναγνώρισης της προσφοράς τους.

Συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας

Η Οικονομική  Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας συνεδριάζει σήμερα Τρίτη, 8 Δεκεμβρίου στις 11 π.μ. στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης (2ος όροφος, γραφείο Οικονομικής Επιτροπής), με θέματα: