Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015

Από τον μαυροπίνακα του Cafe Roza

17 Νοέμβρη: Τα αιτήματα της εξέγερσης του Πολυτεχνείου απαιτητά και επίκαιρα όσο ποτέ άλλοτε

To Εργατουπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας,  αποδίδει φόρο τιμής στη μνήμη των αγωνιστών της εξέγερσης του Πολυτεχνείου.
Την ώρα που η Ελληνική κοινωνία βιώνει δραματικές καταστάσεις από τις συνεχιζόμενες βάρβαρες μνημονιακές πολιτικές, τα αιτήματα του Πολυτεχνείου για «ΨΩΜΙ-ΠΑΙΔΕΙΑ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» είναι επίκαιρα και απαιτητά όσο ποτέ άλλοτε.
Το Εργατικό Κέντρο Φλώρινας αναγνωρίζοντας

Ολοκληρώθηκε η θεματική εικαστική ενότητα «Περί Έρωτος Διασταυρώσεις»

Τη Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2015 ολοκληρώθηκε η θεματική εικαστική ενότητα με τίτλο «Περί Έρωτος Διασταυρώσεις» στο χώρο της Πινακοθήκης Γρηγοριάδη, τα εγκαίνια της οποίας είχαν την έναρξή τους στις 15 Οκτώβρη 2015.
Με άξονα το περιεχόμενο της

Καταδικάζουμε τις εργοδοτικές αντιλαϊκές παρεμβάσεις του προέδρου της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ

Τα μέλη του ΣΕΕΝ Εργατική Αλληλεγγύη και η πλειοψηφία των εργαζομένων στη ΔΕΗ καταδικάζουμε απερίφραστα τις άχαρες, εργοδοτικές, αντιλαϊκές παρεμβάσεις του Προέδρου της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ Γιώργου Αδαμίδη ενάντια στους άνεργους και στους φτωχό-ποιημένους  συμπολίτες μας. Ταυτόχρονα στεκόμαστε αλληλέγγυοι στους εκατοντάδες χιλιάδες ανέργους και στα εκατομμύρια των

Διήμερο γεμάτο μπάσκετ και σπουδαίες εμπειρίες για την ακαδημία SHOOTERS

Το Σαββατοκύριακο 14-15 Νοεμβρίου η Ακαδημία μπάσκετ SHOOTERS ταξίδεψε στη Θεςςαλονικη, όπου συμμετείχε σε κορυφαία τουρνουά μικρών ηλικιών.
Συγκεκριμένα,το Σαββατο τρία τμήματα αγοριών βρέθηκαν στο

Ο «Αριστοτέλης» ευχαριστεί

Το ΔΣ του ΦΣΦ «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ», ευχαριστεί θερμά την Οικογένεια Χρήστου Ρόκα – Λίτσας Λιώτση, για τη δωρεά πεντακοσίων ευρώ (500 €), στη μνήμη Δημητρίου Λιώτση.
Ευχόμαστε μαζί της «υπέρ μακαρίας

Συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ το Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου

Σήμερα Δευτέρα, 16 Νοεμβρίου, στις 6 μ.μ. στο Δημοτικό Κατάστημα του Δήμου Αμυνταίου συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου με θέματα ημερήσιας διάταξης: