Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015

Συλλήψεις στη Φλώρινα για εισαγωγή, μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Κατασχέθηκαν πάνω από ογδόντα πέντε (85) κιλά κάνναβης 
Αναζητείται ένας ακόμη 42χρονος ημεδαπός για την ίδια υπόθεση 
Στο πλαίσιο στοχευμένων επιχειρησιακών δράσεων για την αποτροπή της εισαγωγής ναρκωτικών

Αρκούδα: Πρόκληση για την ανάκτηση της χαμένης μας αξιοπρέπειας

Ξαφνικά μας προέκυψε Αρκούδα στο ποτάμι, η αρκούδα του πολιτισμού, η αρκούδα της ελευθερίας, η αρκούδα του τέλους της βιομηχανικής εποχής, η αρκούδα εν τέλει της φύσης, η αρκούδα του φερέλπιδος καλλιτέχνη Γιώργου Μπαρδάκα.
Όπως κάθε αρκούδα έτσι και η δική μας αρκούδα, του Βιτσίου, σαν άγριο ζώο είναι ανυπότακτο, υπερήφανο, ελεύθερο και ιδιαίτερα κοινωνικό σε σχέση με το άμεσο περιβάλλον του. Η στοργή και η αυτοθυσία της μητέρας αρκούδας είναι εκπληκτική και

Ανακοίνωση για το διαγωνισμό 2.353 θέσεων στο δημόσιο

Το Εργατουπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας σας γνωρίζει ότι το Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού (ΑΣΕΠ) καλεί όσους περιλαμβάνονται σε οριστικούς πίνακες διοριστέων που δημοσιεύτηκαν σε ΦΕΚ από την 1η Ιανουαρίου 2009 και μετά καθώς και

Προκήρυξη 5Κ/2014 690 θέσεων σε φορείς του Υπουργείου Υγείας

Το Εργατουπαλληλικό κέντρο Φλώρινας σας γνωστοποιεί ότι απεστάλη στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση η 5K/2015 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ, που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας εξακοσίων ενενήντα (690) θέσεων τακτικού

Πρόγραμμα εκδήλωσης Τρίτης 27 Οκτωβρίου στον ΦΣΦ «Ο Αριστοτέλης»

Σας ενημερώνουμε ότι το πρόγραμμα της εκδήλωσης της Τρίτης 27 Οκτωβρίου που θα πραγματοποιηθεί ώρα 19:00 στην αίθουσα θεάτρου του ΦΣΦ «Ο Αριστοτέλης» στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων της 28ης Οκτωβρίου περιλαμβάνει:

Πώς αμείβεται η 28η Οκτωβρίου

To Εργατουπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας σας γνωρίζει ότι η 28η Οκτωβρίου, σύμφωνα με το άρθρο 4 παράγραφος 2 του Β.Δ. 748/1966 ανήκει στις ημέρες προαιρετικής αργίας (εκτός αν προβλέπεται κάτι διαφορετικό από ΣΣΕ, Δ.Α, ή Νόμο).

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 27χρονης για απάτη

Το Σάββατο (24-10-2015) από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Φλώρινας, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 27χρονης ημεδαπής για απάτη. 
Συγκεκριμένα, 48χρονος ημεδαπός κατήγγειλε ότι την 15-10-2015 μετά από επικοινωνία που είχε με την

Συνέντευξη για τα θέματα υγείας στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

Εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη τύπου έδωσαν το πρωί της Δευτέρας για τα θέματα υγείας στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας ο Περιφερειάρχης Θεόδωρος Καρυπίδης και ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας Σταύρος Γιαννακίδης.
Οι βασικοί άξονες ενημέρωσης αφορούν στις ακόλουθες εξελίξεις:

Κέντρο Δικτύωσης για θέματα βιομάζας στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας στο πλαίσιο του Προγράμματος GABE

Το Πρόγραμμα GABE (Διασυνοριακή συνεργασία Ελλάδας – Αλβανίας για την αξιοποίηση της βιομάζας) είναι ένα διετές πρόγραμμα, το οποίο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση στο πλαίσιο του προγράμματος διασυνοριακής συνεργασίας «Ελλάδα-Αλβανία 2007-2013». Το Πρόγραμμα αποσκοπεί

Στο τουρνουά της Μεσοποταμίας η ακαδημία μπάσκετ Shooters

Το Σάββατο 24 Οκτωβρίου η Ακαδημία μπάσκετ SHOOTERS συμμετείχε στο τουρνουά μικρών ηλικιών που διοργάνωσε ο ΠΑΟΚ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑΣ.
Διεξήχθησαν αγώνες ΑΓΟΡΙΩΝ και ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ.
Συγκεκριμένα συμμετείχαν τα

«Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία» 13 χρόνια η Eurobank στηρίζει έμπρακτα την Παιδεία

Η Eurobank υλοποιεί για 13η συνεχή χρονιά το Πρόγραμμα επιβράβευσης αριστούχων αποφοίτων της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης «Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία». 
Το Πρόγραμμα αποτελεί έναν από τους βασικότερους πυλώνες δράσης του ολοκληρωμένου προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του

Πωλείται σόμπα

Πωλείται σόμπα πέλλετ σε άριστη κατάσταση, χρησιμοποιημένη μόνο δύο μήνες.

Συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας

Σήμερα Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2015, στις 3 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (αίθουσα συνεδριάσεων του πρώην Δήμου Περάσματος) συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας με θέματα ημερήσιας διάταξης: