Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015

Οι θέσεις για την προκήρυξη 4Κ/2015 του Υπουργείου Υγείας

Το Εργατικό Κέντρο Φλώρινας σας γνωστοποιείται ότι απεστάλη στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση η 4K/2015 προκήρυξη του ΑΣΕΠ, που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας διακοσίων είκοσι έξι (226) θέσεων τακτικού

Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα των 8μηνων απο τη ΔΕΗ

Το Εργατικό Κέντρο Φλώρινας σας γνωρίζει ότι ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα των 8μηνων απο το Λιγνιτικού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας (Λ.Κ.Δ.Μ.).
Δείτε τα αποτελέσματα παρακάτω:

Street Photo Reportage: Αποκαλυπτήρια Αρκούδας στο Βαρόσι Φλώρινας

 φωτογραφίες Λάζος ο Βουνίσιος

Ανακοινώθηκαν οι πίνακες κατάταξης 8μήνων στο Δήμο Φλώρινας

Το Εργατικό Κέντρο Φλώρινας σας ενημερώνει ότι ανακοινώθηκαν οι πίνακες κατάταξης για τα 8μηνα στο δήμο Φλώρινας.
Δείτε όλους τους πίνακες κατάταξης και βαθμολογίας παρακάτω:

Απάντηση του προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Φλώρινας σε επιστολή του συμβούλου Μ.Χάτζιου

Κύριε Χάτζιο,
Λυπούμαστε πολύ που παραλάβαμε αυτή την επιστολή από Έλληνα πολίτη και δημότη Φλώρινας, διότι από το περιεχόμενό της καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι ο αποστολέας αγνοεί τις αντικειμενικές συνθήκες της πατρίδας μας την τρέχουσα συγκυρία. Είναι γνωστό σε όλους ότι έχουν επιβληθεί τα capital controls στην Ελλάδα και οι επιχειρηματίες

Εκδήλωση Υποδοχής πρωτοετών φοιτητών

Η Παιδαγωγική Σχολή του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας θα πραγματοποιήσει, την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου και ώρα 12:00 μ.μ., στο αμφιθέατρο της Παιδαγωγικής Σχολής, εκδήλωση υποδοχής και ενημέρωσης των πρωτοετών φοιτητών. 
Η εκδήλωση αυτή έχει ως βασικό

Βιβλιοπαρουσίαση: «Τ΄αηδονιού το δάκρυ»

O «Όμιλος Βιβλίου» του Φ.Σ.Φ. «Ο Αριστοτέλης», σε συνεργασία με τις εκδόσεις «Ωκεανίδα» και το βιβλιοπωλείο «Η γωνιά» σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου «Τ΄αηδονιού το δάκρυ» του Γεωργίου Τζιτζικάκη, την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015, στις 7,30 μ.μ. στο καφέ

Διαβούλευση του Σχεδίου Συμμετοχής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας σε πολιτιστικές/καλλιτεχνικές εκδηλώσεις

Με στόχο τον καλύτερο προγραμματισμό και τη συστηματοποίηση των πολιτιστικών/καλλιτεχνικών εκδηλώσεων της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, ώστε να προβάλλουν την εικόνα της με βάση τα ιδιαίτερα ποιοτικά πολιτισμικά χαρακτηριστικά της,  εκπονείται

Ποιος αμολάει τα άγρια ζώα;

Ένας μύθος επικίνδυνος για τη φύση και τον άνθρωπο
17 περιβαλλοντικές οργανώσεις απαντούν στους «υπαίθριους μύθους» περί ενός «σκοτεινού σχεδίου» απελευθέρωσης άγριων ζώων στην ελληνική φύση.

Έναρξη τμημάτων του Ε.Σ. «Αμύντας»

Ο σύλλογος Ε.Σ. «ΑΜΥΝΤΑΣ» ανακοινώνει ότι οι εγγραφές των τμημάτων αρχίζουν από Τρίτη 13 Οκτωμβρίου 2015 έως Πέμπτη 15 Οκτωμβρίου 2015 στα γραφεία του συλλόγου στο Πνευματικό Κέντρο Αμυνταίου και ώρα 6:00-8:00 μμ. 
Τα τμήματα που θα λειτουργήσουν είναι τα εξής:

Πρώτη συνάντηση εργασίας των Αντιπεριφερειαρχών Τουρισμού, με στόχο τον συντονισμό διαπεριφερειακών συνεργασιών

Τη βούληση τους να υλοποιήσουν στον τομέα του τουρισμού τη διαπεριφερειακή συνεργασία διατύπωσαν με σαφήνεια οι αρμόδιοι θεματικοί αντιπεριφερειάρχες από όλη την χώρα στην πρώτη τους συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στα Καμένα Βούρλα Φθιώτιδας. 

Εορτασμός της ημέρας μνήμης των Εθνικών μας Ευεργετών

 Ο καθιερωμένος εορτασμός της ημέρας μνήμης των Εθνικών μας Ευεργετών πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 11 Οκτωβρίου, με μέριμνα της Π.Ε. Φλώρινας. 
 Ο εορτασμός αυτός έχει σκοπό να τονίσει ιδιαίτερα και να υπενθυμίζει

Συγχαρητήρια Επιστολή

Το Δ.Σ.  των υπαλλήλων της ΠΕ Φλώρινας, συγχαίρει τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του ΦΣΦ «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ» για την εκλογή τους. 
Ιδιαίτερα συγχαίρει τους

Δραστηριότητα Σεπτεμβρίου των Αστυνομικών Υπηρεσιών της Δυτικής Μακεδονίας

1. Η δραστηριότητα των Διευθύνσεων Αστυνομίας Γρεβενών, Καστοριάς, Κοζάνης & Φλώρινας, κατά το μήνα Σεπτέμβριο του έτους 2015, είναι η εξής: