Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015

Μανιτάρια στο Βουνό

φωτογραφίες Λάζος ο βουνίσιος

Τα ΚΕΠ για τις νέες διοικητικές διαδικασίες αρμοδιότητας του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης – Οργανισμός Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού

Σας ενημερώνουμε ότι δημοσιεύθηκε η ΚΥΑ με αριθμ. πρωτ. ΔΙΑΔΙΠΥΔ/Φ15/20/26594/10-8-2015 (ΦΕΚ 1845/Β/2015 – ΑΔΑ: 6ΨΝΓ465ΦΘΕ-376) με θέμα «Καθορισμός νέων διοικητικών διαδικασιών αρμοδιότητας ΟΑΕΔ σχετικά με την έκδοση βεβαιώσεων, υποβολής αιτήσεων παροχών και

Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Κιουταχειωτών και Μικρασιατών Φλώρινας

Το απερχόμενο Δ.Σ του Συλλόγου Κιουταχειωτών και Μικρασιατών Φλώρινας «Ο Άγιος Μηνάς» απευθύνει πρόσκληση προς όλα  τα μέλη του σε Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση, με κύριο θέμα τις εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ, την Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 18:00 στην αίθουσα του

Μεγάλη τιμή η κλήση στην εθνική ομάδα της Ειρήνης - Μαρίας Τσαρτσιταλίδου

Μεγάλη τιμή για την Ειρήνη-Μαρία Τσαρτσιταλίδου, για την Πόλη μας και για τον Α.Σ “ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΝ” ΦΛΩΡΙΝΑΣ, η κλήση της στην Εθνική Ομάδα.
 Η Ειρήνη-Μαρία κλήθηκε να αγωνιστεί με το Εθνόσημο στο στήθος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Καράτε U21 στην Τζακάρτα της Ινδονησίας.

2η θέση για την Κουτσοτόλη και την ομάδα τένις της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας

Επιτυχημένη παρουσία είχε η ομάδα της Λέσχης στο 3ο Ε3 Ενωσιακό Πρωτάθλημα Κεντροδυτικής Μακεδονίας που έγινε στα χωμάτινα γήπεδα της ΑΚ. ΑΝΤ. Νάουσας  το Σαββατοκύριακο 3 και 4 Οκτωβρίου 2015.
Στην κατηγορία κορίτσια 12 η Κουτσοτόλη Ελευθερία παίζοντας

Με δύο νίκες μόνες αήττητες συνεχίζουν οι Σάρισες

Δύο νίκες σημείωσε η αντρική ομάδα των ΣΑΡΙΣΩΝ ΤΟ Σάββατο 10/11/15 και παραμένει μόνη αήττητη στο Πρωτάθλημα Β΄ Εθνικής Δυτ. Μακεδονίας-Ηπείρου.
Στο 2ο Λύκειο Φλώρινας οι ΣΑΡΙΣΕΣ υποδέχτηκαν τις 2 ομάδες της Βέροιας στο πλαίσιο της 3ης και 4ης

Όλα έτοιμα για το 6ο Florina Euro Cup

Το ένα μετά το άλλο, καταρρίπτονται τα οργανωτικά ρεκόρ στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο Εφήβων  Ξίφους Ασκήσεως, το οποίο ο Όμιλος Ξιφασκίας Φλώρινας έχει την Τιμή να διοργανώνει για 6η συνεχή χρονιά στο ΔΑΚ Φλώρινας.
11 χώρες και 90 συνολικά αθλητές έχουν δηλώσει συμμετοχή, από τους οποίους 36 Έλληνες (οι 10 αθλητές του ΟΞΙΦ) και 54 ξένοι.

Διεθνές τουρνουά τζούντο στο Αμύνταιο

Το Σαββατοκύριακο 17-18 Οκτωβρίου o Αθλητικός σύλλογος «Φίλιππος» Αμύνταιου διοργανώνει στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Αμυνταίου, Διεθνές τουρνουά Judo, υπο την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Judo και με συνδιοργανωτές τον Δήμο Αμυνταίου και την Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας.

Συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας

Σήμερα Δευτέρα, 12 Οκτωβρίου 2015, στις 3 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (αίθουσα συνεδριάσεων του πρώην Δήμου Περάσματος) συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας με θέματα ημερήσιας διάταξης: