Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015

Αναρτήθηκαν τα αποτελέσματα ΥΕ από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Φλώρινας

Το Εργατικό Κέντρο Φλώρινας σας γνωρίζει ότι αναρτήθηκε ο πίνακας κατάταξης των υποψηφίων της προκήρυξης ΣΟΧ1/2015 από την

Πράξη διορισμού νέου Πρωτοσυγκέλλου ΙΜ Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας

Πρός
τόν Πανοσ. ἀρχιμανδρίτην
Νικηφόρον Μανάδην
Ἱεροκήρυκα
καί τέως Ἀρχιερατικόν Ἐπίτροπον Ἑορδαίας
Εἰς ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ

Διά τοῦ παρόντος ἡμῶν ἐγγράφου καί

Μαθήματα ποντιακής λύρας

Από τον Ιερό ναό Αγίας Παρασκευής Φλώρινας ανακοινώνεται ότι την προσεχή Κυριακή 4/10/2015 θα  συνεχίσουν για το σχολικό έτος 2015-2016 τα μαθήματα εκμάθησης ποντιακής λύρας στα τμήματα που

21η Παμφλωρινιώτικη Ορειβατική Συνάντηση στο Οροπέδιο

Έφτασε και φέτος η ώρα της Παμφλωρινιώτικης Ορειβατικής Συνάντησης στο καταφύγιο Οροπεδίου στο όρος Βαρνούς την Κυριακή 4 Οκτωβρίου. Φέτος θα είναι η 21η Συνάντηση. Από τις πρώτες εκδηλώσεις που καθιέρωσε ο ιδρυθείς το 1994 Σύλλογος Ελλήνων Ορειβατών, είναι πλέον σημείο αναφοράς του Ορειβατικού κόσμου της Φλώρινας και όχι μόνο.
Το Οροπέδιο είναι ένα μικρό καταφύγιο σε

Η αναγγελία μιας επιθυμίας

-Μια καινοτομία που για πρώτη φορά μεταφέρει  1.500 πραγματικά μηνύματα από το δημοφιλέστερο μέσο κοινωνικής δικτύωσης  Facebook σε ένα βιβλίο!
-Τα ονόματα, οι πόλεις και οι τοποθεσίες, είναι δημιούργημα της φαντασίας του συγγραφέα, προκειμένου να προστατεύσει το ιδιωτικό απόρρητο των δυο «πρωταγωνιστών» αλλά και τα πρόσωπα των εμπλεκομένων.
72 μέρες ήταν αρκετές να ανοίξει και να κλείσει ένα κύκλος με τον απρόσμενο επίλογο ενός

Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας του Αμύντα Αμυνταίου

Στη διάθεση των φίλων του Αμύντα, τέθηκαν εδώ και λίγες ημέρες τα εισιτήρια διαρκείας της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ο κάτοχος του εισιτηρίου διαρκείας, θα έχει τη δυνατότητα να παρακολουθεί τις εντός έδρας υποχρεώσεις των Γυναικών και των Ανδρών , στα πρωταθλήματα της Α1 και Β Εθνικής αντίστοιχα.
Οι ιθύνοντες του συλλόγου ευελπιστούν ότι