Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

Ημερίδα ενημέρωσης από το ΕΚΦ

Θέλεις να γνωρίζεις…
√τις εξελίξεις στην Κοινωνική Ασφάλιση και τις Εργασιακές Σχέσεις;
√ τις συνεχείς αλλαγές στην Απασχόληση και την Αγορά Εργασίας;

Θέλεις να πληροφορηθείς για…
√ τις προϋποθέσεις συνταξιοδότησης σου;
√ τα δικαιώματα σου ως εργαζόμενος;
√ τις συνθήκες εργασίας;
√ την υγιεινή και ασφάλεια στην εργασία;
√ τα προγράμματα κατάρτισης εργαζομένων;

Ανοιχτή επιστολή προς όλους τους υποψήφιους βουλευτές από τον Εμπορικό Σύλλογο Αμυνταίου

Ο εμπορικός κόσμος του Νομού μας και της χώρας γενικότερα παρακολουθεί με έκδηλη ανησυχία την διαρκή και συνεχιζόμενη αδυναμία των πολιτικών δυνάμεων της χώρας να συνεννοηθούν και το συνεχές πολιτικό αδιέξοδο το οποίο με την σειρά του προκαλεί μια σειρά πρόωρων εκλογικών αναμετρήσεων που δεν λύνουν αλλά επιτείνουν το πρόβλημα και διογκώνουν το οικονομικό αδιέξοδο. 

Νέες ειδικότητες στο ΔΙΕΚ Αμυνταίου

Ανακοινώθηκαν οι νέες ειδικότητες που πρόκειται να λειτουργήσουν το φθινοπωρινό εξάμηνο 2015Β (Α' εξάμηνο) στο ΔΙΕΚ Αμυνταίου, εφόσον συμπληρώσουν τον ελάχιστο απαιτούμενο αριθμό καταρτιζομένων (15):

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη με εκπροσώπους της ΑΝ.ΦΛΩ.

Συνάντηση με εκπροσώπους της ΑΝ.ΦΛΩ. πραγματοποίησε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας κ. Στέφανος Μπίρος τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου στα γραφεία της Π.Ε. Φλώρινας.
 Στη συνάντηση παραβρέθηκαν η

Τουρνουά Street Handball στο Φιλώτα

Έναρξη εγγραφών στη ΓΕΦ

Τριανταοκτώ χρόνια δίπλα στους νέους και τις νέες της πόλης μας προάγουμε υγιή και ποιοτικό αθλητισμό. Το έργο μας επιβεβαιώνεται από τις δράσεις και τα έργα μας. 
Για την τρέχουσα αθλητική περίοδο συνεχίζουμε με στίβο και ξιφασκία. Έχουμε κοντά μας έμπειρους προπονητές με διακρίσεις στον εθνικό και διεθνή χώρο.
Όσοι ενδιαφέρονται να στελεχώσουν

Συνεχίζονται οι εγγραφές στην Ακαδημία Βόλεϊ του Αριστέα Φιλώτα

Η Ακαδημία του Αριστέα άνοιξε τις πύλες της για να υποδεχτεί τις μικρές του φίλες και να καθοδηγήσει τα πρώτα τους βήματα στο χώρο του αθλήματος.
Στην μοναδική ομάδα βόλεϊ του Δήμου Αμυνταίου, οι αθλήτριες εκτός από την εκμάθηση του αθλήματος, θα διδαχθούν κανόνες ευπρεπούς συμπεριφοράς και "Ευ Αγωνίζεσθαι", προκειμένου να διαμορφώσουν ολοκληρωμένους χαρακτήρες.
Οι εγγραφές πραγματοποιούνται στις κατά

Ευχαριστήριο του Οργανισμού Πολιτιστικών Εκδηλώσεων Πρεσπών Φλώρινας

Ο Οργανισμός Πολιτιστικών Εκδηλώσεων Πρεσπών Φλώρινας εκφράζει τη βαθιά του ευγνωμοσύνη προς τους χιλιάδες κατοίκους της Φλώρινας και επισκέπτες που τίμησαν