Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015

Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού

Σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε σήμερα Τετάρτη 09/09/2015 από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ),  σημαντική μεταβολή θα παρουσιάσει ο καιρός από τις  απογευματινές ώρες .
Στη Δυτική Μακεδονία αναμένονται

Το ψηφοδέλτιο-λίστα της ΝΔ

Το ψηφοδέλτιο-λίστα της Νέας Δημοκρατίας στη Φλώρινα για τις εκλογές της 20ης  Σεπτεμβρίου είναι:

Το ψηφοδέλτιο-λίστα της Χ.Α.


Το ψηφοδέλτιο-λίστα της Χρυσής Αυγής στη Φλώρινα για τις εκλογές της 20ης  Σεπτεμβρίου είναι:

Σύλληψη δύο ατόμων για κλοπή βενζίνης

Χθες (08-09-2015) τις πρώτες πρωινές ώρες, συνελήφθησαν στη Φλώρινα από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Φλώρινας δύο ημεδαποί, 21 και 18 χρονών,  για κλοπή βενζίνης.
Συγκεκριμένα, ο 21χρονος από κοινού με τον 18χρονο αφαίρεσαν από Ι.Χ.Φ

Συνάντηση για τον χωροταξικό σχεδιασμό στην Π.Ε. Φλώρινας

Στο πλαίσιο της διαβούλευσης για το Περιφερειακό Πλαίσιο Χωροταξικού Σχεδιασμού και Αειφόρου Ανάπτυξης (ΠΠΧΣΑΑ) της Δυτικής Μακεδονίας πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου ευρεία συνάντηση εργασίας στην αίθουσα συνεδριάσεων της Π.Ε. Φλώρινας. 

Εγγραφές στα τμήματα εκμάθησης παραδοσιακών χορών του «Αριστοτέλη»

Από την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015 ξεκινούν οι εγγραφές και οι πρόβες στα τμήματα εκμάθησης παραδοσιακών χορών του Φ.Σ.Φ. «Ο Αριστοτέλης» σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

Μαθήματα για Εξετάσεις Ραδιοερασιτεχνών

Από τη Ραδιολέσχη Φλώρινας ανακοινώνεται ότι τα μαθήματα για τις Εξετάσεις Ραδιοερασιτεχνών περιόδου Νοεμβρίου 2015 θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα 8.00 μ.μ. στο Hotel «Φαίδων» στη Φλώρινα.
Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφή στη Ραδιολέσχη, μπορούν να απευθύνονται οι ενδιαφερόμενοι στον

Ο ΣΟΧ Φλώρινας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα θερινού διάθλου

Ένα αργυρό μετάλλιο κατέκτησε ο Σ.Ο.Χ. Φλώρινας  στο πρωτάθλημα θερινού Διάθλου και στα αγωνίσματα 7 και 5 χλμ με τρέξιμο που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο νέο κέντρο Διάθλου Μετσόβου, στις 6 Σεπτεμβρίου. Ο Σ.Ο.Χ συμμετείχε στους αγώνες με

Ικανοποιητική η εμφάνιση του ΑΟΦ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Θερινού Διάθλου

Στο Μέτσοβο, στις 6/9/2015, και σε ένα πανέμορφο τοπίο, πραγματοποιήθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Θερινού Διάθλου (συνδυασμός τρέξιμο και σκοποβολή), με διοργανωτές την Ελληνική

Έναρξη εγγραφών στο τμήμα μπάσκετ του Αριστοτέλη

Το τμήμα Καλαθοσφαίρισης (μπάσκετ) του Φ.Σ.Φ. «Ο Αριστοτέλης» ανακοινώνει την έναρξη των εγγραφών στα τμήματα υποδομής αγοριών και κοριτσιών για την περίοδο  2015-2016. 
Τμήματα Υποδομής: 

Εγγραφές στην Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης του Αμύντα Σκοπιάς

Η Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης (Μπάσκετ) του συλλόγου Αμύντας Σκοπιάς ανακοινώνει την έναρξη εγγραφών αθλητών ηλικίας  6 – 15 ετών για την νέα αγωνιστική χρονιά 2013 – 2014.
Η εκμάθηση των μυστικών του

Έναρξη εγγραφών από την ακαδημία μπάσκετ Shooters

Η Ακαδημία μπάσκετ SHOOTERS ανακοινώνει την έναρξη των εγγραφών για τη νέα χρονιά 2015-2016.
Τμήματα ΑΓΟΡΙΩΝ και ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ 5-18 ετών.
Οι προπονήσεις γίνονται με βάση τα

Χειρονομία Αλληλεγγύης προς τους Μετανάστες από τον Α.Σ. ΑΡΙΣΤΕΑ ΦΙΛΩΤΑ

Με αίσθημα αλληλεγγύης και κοινωνικής προσφοράς προς στους σκληρά δοκιμαζόμενους πρόσφυγες και μετανάστες, που φιλοξενούνται προσωρινά στην Ελλάδα, ο σύλλογος πετοσφαίρισης του Αριστέα Φιλώτα, ανέλαβε πρωτοβουλία συγκέντρωσης τροφίμων μακράς διαρκείας, αναλώσιμων ειδών ατομικής υγιεινής

Συνάντηση της Αντιπεριφερειάρχη Ενέργειας, Περιβάλλοντος και Μεταφορών με τον Γενικό Διευθυντή του ΚΑΠΕ

Συνάντηση με τον Γενικό Διευθυντή του Κέντρου Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας κ. Βασίλη Κίλια πραγματοποίησε στη Θεσσαλονίκη την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου η Αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας, Περιβάλλοντος και Μεταφορών κ. Ελισσάβετ Παναγιωτίδου.
 Κατά τη συνάντηση η κ. Παναγιωτίδου ενημερώθηκε για τις δράσεις που υλοποιεί το

Συνάντηση εργασίας της Αντιπεριφερειάρχη Ανάπτυξης, Επιχειρηματικότητας και Εμπορίου με το Γενικό Γραμματέα Εμπορίου και Καταναλωτή

Συνάντηση με το Γενικό Γραμματέα Εμπορίου και Καταναλωτή Αντώνη Παπαδεράκη είχε τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη η Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης, Επιχειρηματικότητας και Εμπορίου Αμαλία Κούσκουρα, συνοδευόμενη από τον εντεταλμένο σύμβουλο για θέματα λαϊκών αγορών

Απολογισμός Αυγούστου στα θέματα οδικής ασφάλειας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Μακεδονίας

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας, δημοσιεύει συνολικά στοιχεία που αφορούν τα θέματα οδικής ασφάλειας και τροχονομικής αστυνόμευσης για το μήνα Αύγουστο του 2015, στην εδαφική αρμοδιότητα των

O «Αριστοτέλης» ευχαριστεί

Το ΔΣ του ΦΣΦ «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ», ευχαριστεί θερμά την κα Φανή Βογιατζή, για τη δωρεά μιας αυθεντικής παραδοσιακής γυναικείας φορεσιάς και παραδοσιακού λαογραφικού υλικού προς το Τμήμα Εθνογραφίας και Χορού του Συλλόγου μας.
Η χειρονομία αυτή καταδεικνύει, εκτός από την ανιδιοτελή και ευγενική

Συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ το Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου

Σήμερα Τετάρτη, 9 Σεπτεμβρίου, στις 7 μ.μ. στο Δημοτικό Κατάστημα του Δήμου Αμυνταίου συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου με θέματα ημερήσιας διάταξης: