Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015

Η πριγκηπέσα…

«Αν έχεις βίτσα διάβαινε και ριζικό περπάτα» λέει ο σοφός λαός μας έχοντας μακρά και κακή εμπειρία από το καταστροφικά παλαιοκομματικό κράτος, όπου αν δεν είχες «μπάρμπα» στα κέντρα εξουσίας δεν είχες την ελάχιστη τύχη όχι μόνο στην πολιτική, αλλά και σε πολλές άλλες φάσεις του δημόσιου βίου. Μικρή ελπίδα ότι κάτι

Το ψηφοδέλτιο-λίστα της ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Το ψηφοδέλτιο-λίστα της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στη Φλώρινα για τις εκλογές της 20ης  Σεπτεμβρίου είναι:

Θανάσιμος τραυματισμός 21χρονου αλλοδαπού

Την Κυριακή (06-09-2015) το πρωί, 21χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας ο οποίος επέβαινε σε γεωργικό ελκυστήρα ιδιοκτησίας 64χρονου ημεδαπού, που κινούνταν στην επαρχιακή οδό Μανιακίου-Βεγόρας Φλώρινας, έπεσε από αυτόν

Σε ποιες περιπτώσεις δικαιούται ο ασφαλισμένος ατομικό βιβλιάριο υγείας



Για την έκδοση του ατομικού βιβλιαρίου υγείας απαιτείται η πραγματοποίηση 100 τουλάχιστον ημερών ασφάλισης στο ΙΚΑ-ΕΤΑΜ μέσα στον προηγούμενο χρόνο ή στο τελευταίο 15μηνο.

Πρόσκληση για προσκόμιση δικαιολογητικών εξισωτικής αποζημίωσης 2015


Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Περιοχής Φλώρινας, ενημερώνει τους παραγωγούς που έχουν υποβάλλει Αίτηση Εξισωτικής Αποζημίωσης για το έτος 2015 όπως προσκομίσουν στα γραφεία του Συν/σμού τα ακόλουθα δικαιολογητικά: 

Εγγραφές στα Τμήματα της Χορωδίας «Δημήτριος Λιώτσης» του ΦΣΦΑ

Η χορωδία «Δημήτριος Λιώτσης» του Φ.Σ.Φ. «Ο Αριστοτέλης», με υπεύθυνη διδασκαλίας την Σοφία Μούλη σε συνεργασία με τον πιανίστα Ερωτόκριτο Καρύδη, συνεχίζει και φέτος τη λειτουργία της με τα εξής τμήματα:

Με μετάλλιο η πρώτη εμφάνιση των Σαρισών

Με ένα χάλκινο μετάλλιο επέστρεψαν οι αθλητές των ΣΑΡΙΣΩΝ που πήραν μέρος στο 1ο Ανοιχτό Πρωτάθλημα που έγινε στην Αθήνα. Οι αγώνες διεξήχθησαν στο Βυζαντινό Κέντρο και συγκέντρωσαν 115 αθλητές/τριες από την Αθήνα, την Καβάλα, τα Χανιά και τη Φλώρινα. 
Το μετάλλιο κατέκτησε ο

Ολοκληρώθηκε το 9ο Prespa Summer Fencing Camp με το «ΛΥΓΚΗΣΤΙΣ 2015»

Ήταν ένα στοίχημα που έπρεπε να κερδηθεί. Παρά τις δυσκολίες και τις αντιξοότητες το Καλοκαιρινό Κάμπ του Ομίλου Ξιφασκίας έγινε και μάλιστα με πολύ επιτυχημένο τρόπο. Για 10 ημέρες (28 Αυγούστου – 6 Σεπτεμβρίου) το «Πατουλίδειο» φιλοξένησε 86 ξιφομάχους και

Το ψήφισμα του συλλαλητηρίου της ΔΕΘ

Oι εργαζόμενοι, οι συνταξιούχοι, οι άνεργοι που συγκεντρωθήκαμε το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2015, στο Άγαλμα Βενιζέλου στη Θεσσαλονίκη, εκφράσαμε για ακόμη μία φορά την οργή και αγανάκτηση μας για τη συνέχιση της ίδιας καταστροφικής και αδιέξοδης πολιτικής των μνημονίων και αφού ακούσαμε τους ομιλητές εγκρίναμε το παρακάτω ψήφισμα: