Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015

Όλα τα ονόματα των επιτυχόντων μαθητών και μαθητριών της Φλώρινας στην τριτοβάθμια εκπαίδευση

Ονομαστικά στοιχεία επιτυχόντων μαθητών στην τριτοβάθμια εκπαίδευση από τα σχολεία του νομού Φλώρινας για το ακαδημαϊκό έτος 2015-2016. 

Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Φλώρινας κλοπή ύψους 100.000 ευρώ

Σχηματίστηκε σχετική ποινική δικογραφία σε βάρος τριών ημεδαπών 41, 38 και 52 χρονών
Χθες (25-08-2015) το μεσημέρι, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Φλώρινας εξιχνιάστηκε κλοπή που έλαβε χώρα στη Φλώρινα και σχηματίστηκε σχετική ποινική δικογραφία σε βάρος τριών ημεδαπών.

Από σήμερα οι αιτήσεις για τις 19.101 θέσεις κοινωφελούς εργασίας του ΟΑΕΔ

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας σας γνωστοποιεί ότι ξεκίνησε σήμερα η υποβολή αιτήσεων για 19.101 θέσεις απασχόλησης, μέσω του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας του ΟΑΕΔ.
Η υποβολή αιτήσεων γίνεται

"Αχ μάνα μ΄ κάηκα"

Εκδήλωση από το Φιλοζωικό Σύλλογο Αμυνταίου

Με την υποστήριξη του Δήμου Αμυνταίου, της Δ.Η.Κ.Ε.Α και του Ν.Π.Δ.Δ Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης - Αθλητισμού, σας προσκαλούμε την Τετάρτη 26 Αυγούστου στις 18:30 μ.μ. στο πάρκο πίσω από το Πνευματικό κέντρο για να διασκεδάσουμε με χρωματοπόλεμο- graffiti- bodypainting και να χορέψουμε όλοι μαζί στους ρυθμούς των Djs:

Πενταετές μνημόσυνο π. Αυγουστίνου Καντιώτου

Φέρομεν εις γνῶσιν τῶν εὐσεβῶν Χριστιανῶν ὅτι τὴν Πέμπτην, 27η Αὐγούστου ἐ.ἔ. καί ὥραν 7μ.μ., ὁ Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φλωρίνης, Πρεσπῶν και Ἑορδαίας κ. Θεόκλητος θά τελέσει Ἑσπερινόν καί κουράν Μοναχῶν εἰς τήν Ἱεράν Μονήν Ἁγίου Αὐγουστίνου πόλεως Φλωρίνης καί ἐν συνεχεία Τρισάγιον, λόγῳ τῆς

Εορτάζει το παρεκκλήσι του Αγίου Φανουρίου

Από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Φλωρίνης ανακοινώνεται ότι την Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015 εορτάζει και πανηγυρίζει το παρεκκλήσιο του Αγίου Φανουρίου. Το πρόγραμμα των ακολουθιών έχει ως εξής:

Το 3ο μνημόνιο του ΣΥΡΙΖΑ ξεκληρίζει μικρούς και μεσαίους αγρότες


Η Κοινή Αγροτική Πολιτική (ΚΑΠ) της ΕΕ μέχρι το 2020, έχουν διακηρυγμένο στόχο την αύξηση της ανταγωνιστικότητας και επιχειρηματικότητας και στον αγροτικό τομέα, μέσα από την οικονομική μεγέθυνση. Δηλαδή στόχος τους είναι να εξυπηρετηθεί πιο γρήγορα η παραπέρα ανάπτυξη

Συλλυπητήριο του Αμύντα

Με  λύπη πληροφορηθήκαμε τον αδόκητο χαμό του Δημήτρη Κούπα.
Ο εκλιπών διετέλεσε επί σειρά ετών αθλητής της ομάδας χάντμπολ και αναπτυξιακός προπονητής των ηλιακών τμημάτων του συλλόγου.
Το Δ.Σ., οι προπονητές και οι αθλητές του Ε.Σ. «ΑΜΥΝΤΑΣ» εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.
Το Δ.Σ. αποφάσισε αντί στεφάνου να