Τετάρτη 19 Αυγούστου 2015

Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Φλώρινας κλοπή ύψους 70.000 ευρώ

Σήμερα (19-08-2015) τις  πρώτες πρωινές ώρες στη Φλώρινα, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Φλώρινας συνέλαβαν έναν 53χρονο άνδρα και την 23χρονη κόρη του, για κλοπή, ενώ σχηματίστηκε επιπλέον ποινική δικογραφία σε βάρος του 53χρονου και για παράνομη οπλοκατοχή. 

Συνέντευξη Τύπου Αντιπεριφερειάρχη σχετικά με την πρόσφατη επίσκεψή του στην Αθήνα

Συνέντευξη Τύπου σχετικά με τις συναντήσεις που πραγματοποίησε κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Αθήνα παραχώρησε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας κ. Στέφανος Μπίρος την Παρασκευή 14 Αυγούστου στα γραφεία της Π.Ε. Φλώρινας.
 Ξεκινώντας τις δηλώσεις του ο κ. Μπίρος τόνισε ότι τα προβλήματα σε επίπεδο χώρας είναι πάρα πολλά και η πολιτική αστάθεια που επικρατεί έχει επιπτώσεις στην

Ούτε τρόφιμα στους πολύτεκνους; Τελικά έχει κοινωνική ευαισθησία αυτή η Κυβέρνηση;

Το Ανώτατο όργανο των Πολυτέκνων η ΑΣΠΕ, όταν συναντούσε τον σημερινό Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα πριν τις εκλογές, ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ δήλωνε: «Οι πολύτεκνοι ήταν από τα μεγαλύτερα θύματα των μνημίων».
Φαίνεται όμως ότι το αρμόδιο Υπουργείο Ανάπτυξης και Τροφίμων

4ο Ανοιχτό Τουρνουά Τένις Ανδρών Γυναικών Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας – Δήμου Φλώρινας

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων του Δήμου Φλώρινας, ξεκινάει την Τετάρτη 19 Αυγούστου το 4ο Ανοιχτό Τουρνουά Τένις της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας. Οι αγώνες θα γίνονται στα ανακαινισμένα γήπεδα τένις της περιοχής αναψυχής του Αγίου Νικολάου.

Ποντιακή βραδιά

Επιστολή του Συλλόγου Πολυτέκνων Φλώρινας προς την υπουργό Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου

Ερίτιμος κ. Υπουργέ,
Πληροφορηθήκαμε από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ότι οι αρμοδιότητες διανομής φρούτων, λαχανικών και λοιπών τροφίμων μεταβιβάστηκαν στις δικές σας αρμοδιότητες. 
Δεν γνωρίζουμε εάν αληθεύει η πληροφορία αν προτίθεσθε να εξαιρέσετε τους