Δευτέρα 17 Αυγούστου 2015

Συναυλία - αφιέρωμα στους Θεσσαλούς δημιουργούς

Ο Σύλλογος Θεσσαλών και Φίλων Ν. Φλώρινας σε συνεργασία με τον Δήμο Φλώρινας στο πλαίσιο των εκδηλώσεων ‘’Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2015’’ διοργανώνει μεγάλη λαϊκή συναυλία αφιέρωμα στους Θεσσαλούς δημιουργούς του λαϊκού τραγουδιού, που θα πραγματοποιηθεί στην πόλη της Φλώρινας την Δευτέρα 17 Αυγούστου, με τη συμμετοχή σημαντικών ερμηνευτών και της Ορχήστρας «Βασίλης Τσιτσάνης» .
Η ορχήστρα "Βασίλης Τσιτσάνης" μετά την

Έκθεση Φωτογραφίας "Όνειρο"

Με γνώμονα την άποψη ότι η τέχνη είναι ο μαγικός καθρέφτης που αντανακλά τα αόρατα όνειρα σε ορατές εικόνες (Τζωρτζ Μπέρναρντ Σω), η φωτογραφική ομάδα Photο Essence μοιράζεται τα όνειρά της στην έκθεση  «Όνειρο».
Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια  των

Ο Γ.Λιάνης παρουσιάζει στη Φλώρινα το βιβλίο του «Τσιτσάνης: αιώνιος καλπασμός»

Ο φούρνος του «χοντρού»

Αύγουστος περίοδος διακοπών, τα τουριστικά μέρη της χώρας μας κατακλύζονται από τουρίστες ντόπιους και ξένους, παρά ταύτα κάποιοι μαγαζάτορες κάνουν ότι μπορούν να διώξουν τους επισκέπτες.
Ανάγωγοι και επιθετικοί, θεωρούν ιδιοκτησία τους κάθε δρόμο μπροστά από το κατάστημα τους, με καφάσια και καρέκλες που τοποθετούν απαγορεύουν το παρκάρισμα στους οδηγούς, αν δεν πιάσει το κόλπο με τα τεχνικά εμπόδια που τοποθετούν  τότε βγαίνουν έξω οι ίδιοι και απειλούν, εξυβρίζουν και μειώνουν την