Τρίτη 7 Ιουλίου 2015

Δηλώσεις Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φλώρινας για το δημοψήφισμα

Δηλώσεις σχετικά με το δημοψήφισμα παραχώρησε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας κ. Στέφανος Μπίρος. Αναφερόμενος στο αποτέλεσμα, είπε αναλυτικά τα εξής:

Δηλώσεις της Αντιπεριφερειάρχη Ενέργειας, Περιβάλλοντος και Μεταφορών για το δημοψήφισμα

 Δηλώσεις σχετικά με το δημοψήφισμα παραχώρησε η Αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας, Περιβάλλοντος και Μεταφορών κ. Ελισάβετ Παναγιωτίδου.  Αναφερόμενη στο συνολικό αποτέλεσμα αλλά και το ποσοστό για την Π.Ε. Φλώρινας, είπε αναλυτικά τα εξής:

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ για το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος

Το ιστορικό ΟΧΙ του λαού, αφετηρία εργατικής λαϊκής αντεπίθεσης ενάντια σε παλιά και νέα μνημόνια

Το ιστορικό ΟΧΙ του ελληνικού λαού αποτελεί μία μεγάλη νίκη της λαϊκής αντίστασης,

Εορτή ΙΝ Αγίου Προκοπίου Κλαδορράχης

4ος στον κόσμο ο Θωμάς Κώττας με την Εθνική Εφήβων στο μουντομπάσκετ της Κρήτης

Μια σπουδαία επιτυχία στο παλμαρέ του θα έχει από δω και πέρα ο Αμυνταιώτης καλαθοσφαιριστής Θωμάς Κώττας. Ο σέντερ της Εθνικής Εφήβων και του ΠΑΟΚ μαζί με τα άλλα παιδιά του Ηλία Παπαθεοδώρου κατέκτησαν την 4η θέση στο Μουντομπάσκετ Εφήβων που έγινε στο Ηράκλειο της Κρήτης. Πρόκειται για μια χρυσή φουρνιά παικτών που κόντραραν στα ίσα την ΗΠΑ στα

Χάντμπολ: Πρεμιέρα του «ΟPEN ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Ά» σε Αμύνταιο και Λέχοβο

Αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη του ΟPEN ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ  Ά (γεννηθείσες 2000-2001), που θα διεξαχθεί σε Αμύνταιο και Λέχοβο, από την Τετάρτη (8/7) έως την Κυριακή (12/7). Στη διοργάνωση θα λάβουν μέρος 11 ομάδες απ΄ όλη την Ελλάδα, διαχωρισμένες σε 2 ομίλους.
Κατόπιν κλήρωσης, ο Α όμιλος

Συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας

Σήμερα Τρίτη, 7 Ιουλίου 2015, στις 3 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (αίθουσα συνεδριάσεων του πρώην Δήμου Περάσματος) συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας με θέματα ημερήσιας διάταξης: