Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

Ψήφισμα Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας 24-06-2015

Κατά τη συνεδρίαση της 24ης Ιουνίου 2015, στην οποία συζητήθηκε η υπογραφή σύμβασης Σ.Δ.Ι.Τ. για τη μονάδα ολοκληρωμένης διαχείρισης απορριμμάτων της ΔΙΑΔΥΜΑ Α.Ε., το περιφερειακό συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας εξέδωσε κατά πλειοψηφία το ακόλουθο ψήφισμα:

Σήμερα οι τελικοί του 8ου τουρνουά ποδοσφαίρου αστυνομικών

Στο συγκρότημα «BALLΑ D΄ ORO» την Παρασκευή 26-06-2015 θα πραγματοποιηθεί η τελική φάση του 8ου Τουρνουά Ποδοσφαίρου που διοργανώνει η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων ΕΛ.ΑΣ. Φλώρινας, μεταξύ ομάδων που συγκροτήθηκαν από τις Αστυνομικές Υπηρεσίες της περιοχής μας.

Κάλεσμα του ΚΚΕ για συλλαλητήριο

Όχι στη νέα συμφωνία. 
Αρκετά πληρώσαμε τους εκβιασμούς και την κοροϊδία κυβέρνησης – δανειστών.
Ρήξη με την ΕΕ, το κεφάλαιο και την εξουσία τους.

Τελετή λήξης για τη χρονιά 2014-2015 για την Ακαδημία SHOOTERS

Τα Σαββατοκύριακο 27-28 Ιουνίου στο ΔΑΚ ΦΛΩΡΙΝΑΣ θα λάβει χώρα η τελετή λήξης της Ακαδημίας μπάσκετ SHOOTERS.
Το  Σαββατο το πρόγραμμα ξεκινά στις 11:00 και θα περιλαμβάνει πολλά διαγωνιστικα παιχνίδια,αγώνες και πολλές βραβεύσεις για όλα τα τμήματα της Ακαδημίας.
Η Κυριακή,στις 11:00,θα αποτελέσει

Ευχαριστήριο της Μητρόπολης

Η Ιερά Μητρόπολη Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας ευχαριστεί θερμώς την θεατρική ομάδα «Καθηγητές εν απο-δράσει» για την διάθεση μεγάλης ποσότητας τροφίμων τα οποία συγκεντρώθηκαν κατά την παρουσίαση θεατρικής παράστασης στην οποία το κοινό αντί για χρηματικό αντίτιμο εισιτηρίου προσέφερε τρόφιμα.
Τα τρόφιμα θα διανεμηθούν σε συνανθρώπους

Συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας

Σήμερα Παρασκευή, 26 Ιουνίου 2015, στις 3 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (αίθουσα συνεδριάσεων του πρώην Δήμου Περάσματος) συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας με θέματα ημερήσιας διάταξης:

Συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας

Η Οικονομική  Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας συνεδριάζει σήμερα Παρασκευή, 26 Ιουνίου στις 10 π.μ. στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης (2ος όροφος, γραφείο Οικονομικής Επιτροπής), με θέματα: