Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015

Το “Κουρί” Πτολεμαΐδας επέλεξαν οι κάτοικοι των Αναργύρων για τη μετεγκατάσταση του οικισμού τους

Στη χθεσινή (Κυριακή) διαδικασία δημοψηφίσματος επιλογής θέσης μετεγκατάστασης από τους κατοίκους των Αναργύρων, προέκυψαν τα εξής αποτελέσματα: 

1ος ο Θ.Δερματίδης στους αγώνες ΦΑΙΑΞ 2015

Ο Δερματίδης Θοδωρής, διακρίθηκε με τη πρώτη θέση στους  αγώνες ΦΑΙΑΞ 2015 που διοργανώθηκαν στη

Αιμοδοσία από την Αρχιερατεία Αμυνταίου

Σας ανακοινώνουμε ότι την Τρίτη 9 Ιουνίου 2015 από 9:00 π.μ. έως 1:30 μ.μ θα παρευρίσκεται στο Κέντρο Υγείας Αμυνταίου Συνεργείο Αιμοληψίας του Κρατικού Νοσοκομείου Φλωρίνης για όσους επιθυμούν να δώσουν αίμα. Ως γνωστόν εδώ και χρόνια η Εκκλησία Αμυνταίου διατηρεί Τράπεζα Αίματος, που ενισχύεται από εθελοντές αιμοδότες της πόλεως και των περιχώρων και εξυπηρετεί τις προκύπτουσες ανάγκες της περιοχής.
Σας ενημερώνουμε επίσης ότι η Αιμοδοσία της

Γενική συνέλευση Συλλόγου Πληττομένων Βαλτονέρου

O Σύλλογος Πληττομένων Βαλτονέρου  σας προσκαλεί στην Γενική Συνέλευση των Μελών του, αλλά και των κατοίκων του χωριού, την Δευτέρα 8 Ιουνίου και ώρα 20,00μ.μ, με Θέμα:

Ευχαριστήρια ΣΔΕ Φλώρινας

Η Διεύθυνση και οι καθηγητές του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Φλώρινας, μετά από την εξαιρετική ομιλία που πραγματοποιήθηκε για την επιχειρηματικότητα, την τοπική καταναλωτική συνείδηση και τον επαγγελματικό προσανατολισμό σε συνδυασμό με τα πλεονεκτήματα της

Λαϊκή κινητοποίηση για να ματαιώσουμε τη νέα αντιλαϊκή συμφωνία! Σε διαρκή ετοιμότητα για να αντιπαλέψουμε το νέο «μνημόνιο»!

Οι ψευτοηρωισμοί της κυβέρνησης και τα παραμύθια των κόκκινων γραμμών βαδίζουν στο τέλος τους. Η κοινή δήλωση των Τσίπρα-Γιούνκερ για τα Εργασιακά και το Ασφαλιστικό αποτελούν προάγγελο νέας συμφωνίας - λαιμητόμου για το λαό, ενός νέου "μνημονίου".

Ανακοίνωση στήριξης για το συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στη Φλώρινα από το Σύλλογο Γυναικών Φλώρινας

Οι γυναίκες από τις λαϊκές οικογένειες συμμετέχουμε στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στις 11 Ιούνη στις 8μμ στην Κεντρική Πλατεία της Φλώρινας γιατί:
Δεν αποδεχόμαστε τον "έντιμο συμβιβασμό" της συγκυβέρνησης που σημαίνει φτώχεια, ανεργία, ανασφάλεια για εμάς και τα παιδιά μας.
Δεν συμβιβαζόμαστε με τις κατακτήσεις που μας πήραν πίσω την περίοδο της κρίσης και στο όνομα του χρέους. Ένα χρέος που δεν

Συγχαρητήρια επιστολή του προέδρου της ΤΚ Μελίτης στον νέο Μητροπολίτη Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς

Σεβασμιότατε, αγαπητέ συγχωριανέ
Με ιδιαίτερη χαρά εκφράζω τα ειλικρινή και θερμά μου συγχαρητήρια για την εκλογή σας ως Μητροπολίτης Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς.
Με την εκλογή σας στο ανώτατο αυτό αξίωμα, κάνατε υπερήφανους  όλους

Συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ το Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου

Σήμερα Δευτέρα, 8 Ιουνίου, στις 2 μ.μ. στο Δημοτικό Κατάστημα του Δήμου Αμυνταίου συνεδριάζει σε έκτακτη συνεδρίαση  το Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου με θέματα ημερήσιας διάταξης: