Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015

Σύλληψη 56χρονου στη Φλώρινα για κατοχή ναρκωτικών

Χθες (03-06-2015) το βράδυ στη Φλώρινα, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Φλώρινας συνέλαβαν 56χρονο ημεδαπό, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Συγκεκριμένα, κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, πραγματοποιήθηκε έρευνα παρουσία

Πρόγραμμα «Πανεπιστήμιο ανοιχτό στα Σχολεία … Πάμε Πανεπιστήμιο»

Την Τρίτη 02/06/2015 επισκέφτηκαν την Παιδαγωγική Σχολή 150 περίπου μαθητές/τριες της Ε' Δημοτικού πολλών σχολείων της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας, οι οποίοι ασκήθηκαν σε ορισμένα από έξη εργαστήρια. Η εκδήλωση σημείωσε

"Ταράζουμε τα νερά… οικολογικές αναζητήσεις στη Βεγορίτιδα"

Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας και η Σχολική Σύμβουλος της 2ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Π. Ε. Φλώρινας, κα Στέλλα Κασίδου, σε συνεργασία με την Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας διοργανώνουν βιωματική δράση με θέμα: «Ταράζουμε τα νερά… οικολογικές αναζητήσεις στη Βεγορίτιδα», την Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015, από τις 9:00΄ π.μ. έως τις 13:00΄ μ.μ., στην πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα, για τους μαθητές των Στ΄ τάξεων της 2ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Π. Ε. Φλώρινας.
Πρόγραμμα Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015

Γιορτή για το περιβάλλον στην Πρέσπα

Μια γιορτή για το περιβάλλον, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 5 Ιουνίου, στις 7.30 μμ, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου Πρεσπών (Παλιό Δημαρχείο) στο Λαιμό.
 Η Κοιν.Σ.Επ. Gaia Prespa φιλοξενεί την Τοπική Οργάνωση Πελίτι Νομού Κοζάνης, σε μια εκδήλωση που έχει στόχο να ενημερώσει το κοινό για την αναγκαιότητα διατήρησης της τοπικότητας στον πρωτογενή τομέα.
Η ομάδα από το Πελίτι θα πραγματοποιήσει

Εκδηλώσεις για τα 74 χρόνια από τη Μάχη της Κρήτης

Ο πρόεδρος και τα μέλη της Ένωσης Κρητών και Φίλων Κρήτης Ν. Φλώρινας «Η Μεγαλόνησος», σε συνδιοργάνωση με την Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας, σας προσκαλούν στις εορταστικές εκδηλώσεις για την

Το νέο ΔΣ του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας

Μετά τις αρχαιρεσίες της 26ης  Μαΐου 2015 για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας στη συνεδρίαση της 3/6/2015 συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:

Στις 8 καλύτερες Ομάδες της Ελλάδας η Λέσχη Πολιτισμού Φλώρινας!!!

Την Κυριακή 31 -5 -2015 η σκακιστική ομάδα της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας αντιμετώπισε για το κύπελλο Ελλάδας τον «Θινάλιο Σκακιστικό Σύλλογο» της Κέρκυρας και επικράτησε  με σκορ 3 – 1.
Με την ομάδα της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας αγωνίστηκαν οι: Γυμνόπουλος Λάζαρος, Μαρκίδης Κων/νος, Γαλόπουλος Νικόλαος και Κεσίδης Οδυσσέας. 
Ευχόμαστε η ομάδα μας να επαναλάβει την επιτυχία

Στην 2η Θέση ο ΟΞΙΦ

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος σας παρουσιάζουμε τον αγωνιστικό, προπονητικό απολογισμό του Ομίλου Ξιφασκίας Φλώρινας που μόνο επιτεύγματα έχει να επιδείξει:

Συνέντευξη Τύπου Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φλώρινας

 Συνέντευξη Τύπου σχετικά με τα αποτελέσματα των συναντήσεων που είχε κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Αθήνα παραχώρησε την Τρίτη 2 Ιουνίου ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας κ. Στέφανος Μπίρος στα γραφεία της Π.Ε. Φλώρινας.
 Πιο συγκεκριμένα, σε συνεργασία με

11η αγωνιστική 8ου τουρνουά ποδοσφαίρου αστυνομικών

Ευχαριστήριο της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας

Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας ευχαριστεί θερμά τους επισκέπτες που στήριξαν την έκθεση «Η Φλώρινα μέσα από τα μάτια των παιδιών» και απευθύνει πρόσκληση σε όσους το επιθυμούν να αγοράσουν έργα από την έκθεση σε συμβολικές αναγραφόμενες τιμές. Τα έσοδα θα διατεθούν στον

3o RALLY GREECE OFFROAD στη Φλώρινα

Με μεγάλη επιτυχία έκλεισε η αυλαία του 3ου RALLY GREECE OFFROAD που διοργανώθηκε στη Δυτική Μακεδονία από τις 29 έως τις 31 Μαΐου, φέρνοντας τη Φλώρινα στο επίκεντρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Τόσο οι επισκέπτες

Ανακοίνωση συμμετοχής στο συλλαλητήριο της 11ης Ιούνη

Σε σύσκεψη που πραγματοποίησε το ΔΣ του Σωματείου,  αποφασίστηκε η  συμμετοχή μας στα συλλαλητήρια του ΠΑΜΕ στις 11 Ιούνη. Οι εργαζόμενοι δεν έχουν να περιμένουν τίποτα από τις διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης η οποία κάθε μέρα υποχωρεί όλο και πιο πολύ από τις προεκλογικές της δεσμεύσεις. Οι διαπραγματεύσεις δεν

Εκδήλωση προς τιμήν του νεοεκλεγέντος Μητροπολίτη Ν. Κρήνης και Καλαμαριάς

Ο Σύλλογος των εν Αθήναις Φλωρινιωτών, «ο Φίλιππος», πραγματοποίησε, την Κυριακή 31 Μαΐου 2015, εκδήλωση προς τιμήν του νεοεκλεγέντος Μητροπολίτη Ν. Κρήνης και Καλαμαριάς, κ. Ιουστίνου Μπαρδάκα. Η εκδήλωση φιλοξενήθηκε στο κτήμα της