Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

Συνάντηση με την Άλκη Ζέη


Υγειονομική εξέταση και πρακτική δοκιμασία υποψηφίων για τα ΤΕΦΑΑ

Από το Υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων, υπενθυμίζεται ότι η υγειονομική εξέταση και πρακτική δοκιμασία (Αγωνίσματα) των υποψηφίων για τα Τ.Ε.Φ.Α.Α., θα διεξαχθούν από την Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015  μέχρι και την Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015.  

Σεμινάριο οργάνων συμφωνικής ορχήστρας

Το Ωδείο στα πλαίσια του Φεστιβάλ Άνοιξη Μουσικής 2015, διοργανώνει την Παρασκευή και Σάββατο 08-09  Μαίου 2015 σεμινάριο οργάνων συμφωνικής ορχήστρας από καθηγητές του Τμήματος Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης του Πανεπιστημίου Μακεδονιας. 
Πιο συγκεκριμένα θα πραγματοποιηθεί

Αποτελέσματα εκλογών αντιπροσώπων για το 17ο Συνέδριο της ΟΛΜΕ

Την ΤΕΤΑΡΤΗ 6 ΜΑΪΟΥ 2015 διεξήχθησαν στην ΕΛΜΕ Φλώρινας οι εκλογές για την ανάδειξη αντιπροσώπων για το 17ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ της ΟΛΜΕ.
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ:

Ενίσχυση των Διευθύνσεων Αστυνομίας Καστοριάς και Φλώρινας με σημαντικό αριθμό αυτοκινήτων

Με σημαντικό αριθμό οχημάτων ενισχύθηκαν οι Υπηρεσίες των Διευθύνσεων Αστυνομίας Καστοριάς και Φλώρινας, στο πλαίσιο ετήσιου προγράμματος 2013 του Ταμείου Εξωτερικών Συνόρων.
Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα αφορά

Εκδήλωση για την Ημέρα της Ευρώπης

Συγχαρητήριο των αστυνομικών Φλώρινας

Το Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων ΕΛ.ΑΣ. Φλώρινας εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στον συνάδελφο- μέλος μας Ανθυπαστυνόμο ΒΑΣΣΟ Αναστάσιο, απόφοιτο του Τμήματος Βαλκανικών Σπουδών Φλώρινας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ο οποίος εισήχθη πρώτος μεταξύ 300 υποψηφίων

Ευχαριστήριο του Συνδέσμου Μοναστηριωτών

Το Δ.Σ. του Συνδέσμου Μοναστηριωτών και των Πέριξ εν Φλωρίνη  «Η ΕΛΠΙΣ» εκφράζει τις

Μηνιαίος απολογισμός στα θέματα οδικής ασφάλειας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Μακεδονίας

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας, δημοσιεύει συνολικά στοιχεία που αφορούν τα θέματα οδικής ασφάλειας και τροχονομικής αστυνόμευσης για τον μήνα Απρίλιο του 2015, στην εδαφική αρμοδιότητα των