Παρασκευή 24 Απριλίου 2015

Προβολές Κινηματογραφικής Λέσχης Φλώρινας

Οι ταινίες που θα προβληθούν από τη Λέσχη Πολιτισμού Φλώρινας:

Απόφαση-ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας


Το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας κατά την κατεπείγουσα συνεδρίασή του στις 23/4/2015, συζήτησε το θέμα της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου με την οποία η Κυβέρνηση υποχρεώνει τους ΟΤΑ Α’ βαθμού να καταθέτουν τα ταμειακά τους διαθέσιμα στην Τράπεζα της Ελλάδος. Μετά από διαλογική συζήτηση που διεξήχθη κατέληξε, κατά πλειοψηφία, στην ακόλουθη απόφαση-ψήφισμα:

Λήγει η προθεσμία αιτήσεων για το πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας στο Δήμο Πρεσπών

Την Δευτέρα 27.4.2015 λήγει η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων για πρόσληψη προσωπικού για χρονικό διάστημα πέντε μηνών στους Δήμους της Χώρας.
Υπενθυμίζουμε ότι για το Δήμο Πρεσπών έχουν εγκριθεί 12 θέσεις

Εαρινά προγράμματα της Σχολής Γονέων Φλώρινας με την προσθήκη νέας θεματικής ενότητας

Απάντηση του Αντιπεριφεριάρχη Καστοριάς στην κα. Ζεμπιλιάδου

Με ειλικρινά μεγάλο ενδιαφέρον άκουσα την συνέντευξη της κας Ζεμπιλιάδου χθες στο ΔΙΚΤΥΟ.  Η προσφιλής για ορισμένους τακτική του αποπροσανατολισμού χάριν εντυπώσεων, έκανε και πάλι την εμφάνισή της. Αναλώνεται η κα Ζεμπιλιάδου στον αν έγινε ή όχι παράτυπα η ματαίωση των διαγωνισμών, αλλά όχι στο αν έπρεπε να γίνει η ματαίωση!!! Δεν την ενδιαφέρει την κα Ζεμπιλιάδου αν οι όροι

Ο Σύλλογος Ηπειρωτών συμμετέχει στο "Let's do it"

Την Κυριακή 26/4 ο Σύλλογος Ηπειρωτών Φλώρινας "Η Ολυμπιάς" συμμετέχει και αυτός στην Παγκόσμια εθελοντική δράση "LET'S DO IT!".Καλούμε τα μέλη μας και τους φίλους μας ώστε να κάνουμε την πόλη μας καλύτερη και καθαρότερη.
Ας γνωρίσουμε στα παιδιά μας την αξία του

Τα ρέστα του παίζει ο Αμύντας Αμυνταίου κόντρα στα Γιαννιτσά

Οι παίκτριες του Αμύντα αφού ξεπέρασαν εύκολα με 2-0 νίκες το σκόπελο του Εθνικού Κοζάνης , υποδέχονται με πλεονέκτημα έδρας, στην τελευταία φάση των πλει άουτ (το Σάββατο 25/4 στις 18:00) τον Μέγα Αλέξανδρο Γιαννιτσών, με την ομάδα που θα σημειώσει 2 νίκες, να καταλαμβάνει την 5η θέση στο

Πραγματοποιήθηκε σύσκεψη ταξικών σωματείων για την απεργία της πρωτομαγιάς στη Φλώρινα

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, στο Εργατικό Κέντρο Φλώρινας, σύσκεψη σωματείων, κινήσεων και συνδικαλιστών που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ και άλλους φορείς του μαζικού κινήματος με θέμα την καλύτερη προετοιμασία για την απεργία της Πρωτομαγιάς.
Την συζήτηση συντόνιζε η