Τετάρτη 15 Απριλίου 2015

Ξεκινά σήμερα η υποβολή αιτήσεων για τις 110 μόνιμες προσλήψεις στη ΔΕΗ

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας σας γνωρίζει ότι ξεκινά σήμερα 15 Απριλίου 2015 και λήγει στις 29 Απριλίου 2015 η υποβολή των ηλεκτρονικών αιτήσεων για τις εκατόν δέκα (110) συνολικά θέσεις με σχέση εργασίας ιδιωτικοί δικαίου αορίστου χρόνου

Αποτελέσματα 21ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Φωτογραφίας


ΣΕΕΝ "ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ": Όχι άλλο αίμα στα Ορυχεία


  • Ο 32χρονος συνάδελφος διέφυγε τον κίνδυνο αλλά βρίσκεται ακόμα διασωληνωμένος σε καταστολή έχοντας πολλαπλά κατάγματα και σοβαρούς τραυματισμούς.
  • Απαιτούνται άμεσες λύσεις για

Τροπολογία για την κατάργηση των διοδίων κατέθεσε στη Βουλή η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ

Τροπολογία κατέθεσε στη Βουλή η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ για την κατάργηση των διοδίων στις Εθνικές Οδούς. Η τροπολογία κατατέθηκε στο νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων «Μεταρρυθμίσεις ποινικών διατάξεων, κατάργηση των καταστημάτων κράτησης Γ’ τύπου και άλλες διατάξεις».
Αναλυτικά, το κείμενο της τροπολογίας:

Θύελλα Φιλώτα VS Άρης

Η Θύελλα Φιλώτα ανακοινώνει πως κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια του αγώνα ΘΥΕΛΛΑ-ΑΡΗΣ Θεσσαλονίκης και ορίστηκε γενική είσοδος 10 ευρώ. Επίσης ενημερώνουμε τους φιλάθλους μας πως για τον συγκεκριμένο αγώνα δεν θα ισχύσουν τα εισιτήρια διαρκείας και ζητάμε την κατανόησή τους για αυτήν μας την απόφαση. Προπώληση εισιτηρίων θα γίνεται έως και το Σάββατο το απόγευμα στα εξής σημεία:

Μια σημαντική επίσκεψη στο Αμύνταιο….

Ο όμιλος Νεανικής Επιχειρηματικότητας με έδρα τη Θεσσαλονίκη αποδέχτηκε πρόσκληση του Δημοτικού Συμβούλου Μπάντη Ιορδάνηγια να επισκεφθεί το Δήμο Αμυνταίου. 
Το πρόγραμμα περιελάμβανε επίσκεψη στη γαλακτοβιομηχανία ΦΑΓΕ ΑΕ όπου εκεί

Τα κυβερνητικά επιχειρήματα και η αλήθεια...

Πρέπει να αναγνωριστεί ότι ένα ατού της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ είναι η προπαγανδιστική της τακτική, που βεβαίως αξιοποιεί το πλεονέκτημα μιας δύναμης που για πρώτη φορά βρίσκεται στη διακυβέρνηση της χώρας και συνεπώς θεωρείται αδοκίμαστη και άρα χρειάζεται χρόνο. Με μοναδική