Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

17ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης

Σας προσκαλούμε στις εκδηλώσεις του 17ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης  στο Πολιτιστικό Κέντρο Φλώρινας (αίθουσα Θόδωρος Αγγελόπουλος), την Τετάρτη 1,  Πέμπτη 2 και  Παρασκευή 3 Απριλίου 2015, στις 9:00 μμ.
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Το Δ.Σ. της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας
Πρόγραμμα προβολών 

Myrό Πωλητήριο - Έκθεση χαρακτικών της Αλεξάνδρας Τσιτσιντά

Η Myrό Gallery (Νικηφόρου Φωκά 8, κέντρο Θεσσαλονίκης) φιλοξενεί μία μικρή έκθεση – εγκατάσταση  χαρακτικών έργων της εικαστικού Αλεξάνδρας Τσιτσιντά στον χώρο της “Πωλητήριο” και σας προσκαλεί στα εγκαίνια της έκθεσης της, την Πέμπτη 2 Απριλίου 2015 στις 20.00. 
“Η κωδικοποίηση και η

Στοιχεία ζωικού κεφαλαίου ως 17/4 για βοσκοτόπια

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Περιοχής Φλώρινας , σας ενημερώνει ότι :
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του ΟΠΕΚΕΠΕ , οι κτηνοτρόφοι προκειμένου να επιταχυνθούν οι διαδικασίες  κατανομής εκτάσεων των  βοσκοτόπων  θα πρέπει να προβούν σε άμεση υποβολή των  αιτήσεων  ΟΣΔΕ  2015 , μέχρι και την Παρασκευή 17 Απριλίου 
 Απαραίτητα δικαιολογητικά:

Συγχαρητήριο του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του Πρότυπου Πειραματικού Σχολείου Φλώρινας

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του Πρότυπου Πειραματικού Σχολείου Φλώρινας, συγχαίρει τη δασκάλα του σχολείου κα Αμαραντίδου Κική για τη βράβευσή της από την Εθνική Επιτροπή για την UNESCO.
Το «Βραβείο Εκπαιδευτικής Προσφοράς σε παραμεθόριες περιοχές για το έτος 2014-2015» που θα της απονεμηθεί, αποτελεί το επιστέγασμα πολυετών προσπαθειών και

Η Ακαδημία SHOOTERS σε τουρνουά

Το Σάββατο 28 Μαρτίου η Ακαδημία μπάσκετ SHOOTERS συμμετείχε στο τουρνουά αναπτυξιακών ηλικιών,που διοργάνωσε η Αναγέννηση Σερβίων.
Η Ακαδημία SHOOTERS αγωνίστηκε με 5 ηλικιακά τμήματα αγοριών και κοριτσιών.

Το Ποτάμι για τις δηλώσεις του Π. Καμμένου από τις ΗΠΑ

Ελαφρότητα σε τόσο κρίσιμα θέματα;
Από τις δηλώσεις του κ. Καμμένου στην Αμερική μάθαμε περί πρότασης συνεκμετάλλευσης του Αιγαίου με ποσοστό 70-30. Αν δεν πρόκειται για μια από τις γνωστές αστείες δηλώσεις του Υπουργού Άμυνας, τα πράγματα γίνονται πολύ σοβαρά. Ο κ. Τσίπρας οφείλει δυστυχώς και εδώ να

Συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας

Σήμερα Δευτέρα, 30 Μαρτίου 2015, στις 3 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (αίθουσα συνεδριάσεων του πρώην Δήμου Περάσματος) συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας με θέματα ημερήσιας διάταξης: