Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

Ο τρόμος, δεν λέει να φύγει…

Ο τρόμος, δεν λέει να φύγει… Δεν λέει να μειωθεί η τρομοκρατία που ασκεί στα δύο χέρια του δύστυχου γράφοντα.
Ο τρόμος είναι ασθένεια του νευρικού συστήματος, δύσκολα ιάσιμη και μπορεί να εξελιχθεί σε Πάρκινσον. Δυσκολίες.
Σε ακυρώνει πνευματικά. Δεν μπορείς να εκφράσεις εύκολα τη σκέψη σου στο χαρτί, για να τις διαβάσει και κάποιος άλλος ευαίσθητος Φλωρινιώτης, απολαμβάνοντας τον καφέ του στις παραποτάμιες καφετέριες.
Ο γράφων, μια λύση έχει για την ώρα. Να

Διήμερη επίσκεψη Υπουργού Π.Α.Π.ΕΝ. Π. Λαφαζάνη στην Κοζάνη


Πρόγραμμα Επίσκεψης

Εκδήλωση με θέμα “Παραγωγική Ανασυγκρότηση”

Καλούμε τους φορείς και τους πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας στην εκδήλωση με θέμα “Παραγωγική Ανασυγκρότηση” που διοργανώνει το Υπουργείο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Ενέργειας και Περιβάλλοντος, με ομιλία του

Υποβολή πρότασης στο «Ευρωπαϊκό Ταμείο Προσαρμογής στην Παγκοσμιοποίηση» για το κλάδο της ενέργειας

Το Εργατικό Κέντρο Φλώρινας σας ενημερώνει ότι ξεκινά η διαδικασία από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας για την προετοιμασία υποβολής  πρότασης  στο «Ευρωπαϊκό Ταμείο Προσαρμογής στην Παγκοσμιοποίηση» για το κλάδο της ενέργειας.
Σκοπός του Ευρωπαϊκού Ταμείου Προσαρμογής στην Παγκοσμιοποίηση είναι να παρέχει στήριξη στους εργαζόμενους και αυτοαπασχολούμενους, οι οποίοι απολύονται λόγω μεγάλων διαρθρωτικών αλλαγών που επιφέρει η παγκοσμιοποίηση.

ΟΞΙΦ 4x4

Πέτυχαν το απόλυτο οι αθλητές και οι αθλήτριες του Ομίλου Ξιφασκίας Φλώρινας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα -20 στο ξίφος μονομαχίας το σαββατοκύριακο που πέρασε.
Κρατηθείτε!!!! 4 ΧΡΥΣΑ – 1 ΧΑΛΚΙΝΟ!!!
Ότι χρυσό μετάλλιο ήταν διαθέσιμο από τους διοργανωτές οι παικταράδες μας το φόρεσαν στον λαιμό τους. Χωρίς να ξεχωρίσουμε κανέναν από

Ευχαριστήριο 2ου Γυμνασίου Φλώρινας

Το 2ο Γυμνάσιο Φλώρινας με την επιτυχή ολοκλήρωση του Προγράμματος Erasmus+  με τίτλο  "Δύο έθνη, μια φύση - Two nations, one nature" που πραγματοποίησε σε συνεργασία με το Δημόσιο Σχολείο του Wiesbaden της Γερμανίας (Wilhelm-Heinrich-von-Riehl-Schule) θεωρεί υποχρέωση του να ευχαριστήσει, για την αμέριστη συμπαράσταση και βοήθειά τους, τους παρακάτω:

Θύελλα Φιλώτα VS Καστοριά