Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

Συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ το Περιφερειακό Συμβούλιο στη Φλώρινα

Σήμερα Δευτέρα, 23 Μαρτίου 2015 στις 3 μ.μ. στην αίθουσα, του Πνευματικού Κέντρου Φλώρινας, συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας, με θέματα:

Μεταφορά ημέρας της λαϊκής αγοράς Φλώρινας

Σας γνωρίζουμε ότι λόγω της αργίας Τετάρτη 25 Μαρτίου 2015 η λαϊκή αγορά της Φλώρινας θα πραγματοποιηθεί την

Το 2ο ΓΕΛ Φλώρινας στην 7η Διεθνή Μαθηματική Συνάντηση της Θεσσαλονίκης

Tην Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015 το 2ο Γενικό Λύκειο Φλώρινας παρουσίασε στα πλαίσια της 7ης Διεθνούς Μαθηματικής Συνάντησης στη Θεσσαλονίκη την εργασία του «Ξέρει ο κομήτης του Halley απο κωνικές τομές ;». 
Η δράση αυτή εντάσσεται στα πλαίσια

Αιμοδοσία από την Αρχιερατεία Αμυνταίου

Σας ανακοινώνουμε ότι την Τρίτη 24 Μαρτίου 9:00 π.μ. έως 1:30 μ.μ θα παρευρίσκεται στο Κέντρο Υγείας Αμυνταίου Συνεργείο Αιμοληψίας του Κρατικού Νοσοκομείου Φλωρίνης για όσους επιθυμούν να δώσουν αίμα. Ως γνωστόν εδώ και χρόνια η Εκκλησία Αμυνταίου διατηρεί Τράπεζα Αίματος, που ενισχύεται από εθελοντές αιμοδότες της πόλεως και των περιχώρων και εξυπηρετεί τις προκύπτουσες ανάγκες της περιοχής.
Σας ενημερώνουμε επίσης ότι η Αιμοδοσία της

10η αγωνιστική Β ΕΚΑΣΔΥΜ

Αλλη μια νικη-θριλερ σε ακομα ενα εκτος εδρας αγωνα πηρε ο Αμυντας,αυτην την φορα στο καταμεστο ΔΑΚ Σερβιων απεναντι στην Αναγεννηση στην παραταση με 54-58.
Παιζοντας το 3ο εκτος εδρας αγωνα στις 4 τελευταιες αγωνιστικες , με σημαντικες απουσιες για αλλη μια

Συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ το Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου

Σήμερα Δευτέρα, 23 Μαρτίου, στις 7 μ.μ. στο Δημοτικό Κατάστημα του Δήμου Αμυνταίου συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου με θέματα ημερήσιας διάταξης: