Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015

Μερική έκλειψη Ηλίου και οδηγίες προφύλαξης

Από το γραφείο του Γενικού Γραμματέα Δημόσιας Υγείας, Γιάννη Μπασκόζου εκδόθηκαν οι παρακάτω οδηγίες προφύλαξης από το φαινόμενο της μερικής έκλειψης ηλίου. 

20 Μαρτίου: Μια ζωή χαμόγελο

Η 20η Μαρτίου έχει οριστεί από την Παγκόσμια Οδοντιατρική Ομοσπονδία (F.D.I.) ως ημέρα εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Στοματικής Υγείας. 
Ο φετινός εορτασμός της Παγκόσμιας ημέρας Στοματικής Υγείας τιτλοφορείται “Μια ζωή χαμόγελο”. Αυτό  είναι το Παγκόσμιο Σύνθημα που θα χρησιμοποιηθεί κατά τη διάρκεια της καμπάνιας, γιατί ευχόμαστε ένα ισόβιο και υγιές χαμόγελο για κάθε άνθρωπο σε όλες τις ηλικίες.

Οι αρκούδες στο Καταφύγιο ξύπνησαν και υποδέχονται την Άνοιξη

Το βιολογικό ρολόι των αρκούδων που ζουν στο Καταφύγιο του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ συγχρονίστηκε με την επίσημη έναρξη της Άνοιξης αφού οι περισσότερες άρχισαν να ξυπνούν από το χειμέριο ύπνο τους.
Έτσι, αυτό το Σάββατο, 21 Μαρτίου, ημέρα κατά την οποία μπαίνουμε και

Ημερίδα για τη νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική

Η Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας, στο πλαίσιο ενημέρωσης του αγροτικού πληθυσμού για επίκαιρα θέματα ενδιαφέροντός τους, διοργανώνει ενημερωτική ημερίδα το Σάββατο 21 Μαρτίου και ώρα 18:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Φλώρινας (αίθουσα Θόδωρος Αγγελόπουλος).
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ

Ιχνηλατώντας με λέξεις και χρωστήρα της Κωνσταντίνας Βαλερά

Το πρωτοποριακό τετράγλωσσο εικαστικό βιβλίο της ζωγράφου Κωνσταντίνας Βαλερά, ΙΧΝΗΛΑΤΩΝΤΑΣ, παρουσιάστηκε στον φιλόξενο χώρο-σημείο αναφοράς της Θεσσαλονίκης "ΖΥΘΟ" (ΝΤΟΡΕ), προ(σ)καλώντας το κοινό σε μια διαφορετική πολυδιαδραστική διαδρομή τέχνης. Αυτός ο εικονοποιημένος λόγος αποτυπώνεται μέσα από 20 ποιήματα αλλά και έργα τέχνης  
Η καλλιτέχνης εξηγεί πως "πρόκειται για μια εκτόνωση εσωτερικής ανάγκης" κι  εξομολογείται

Συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας

Σήμερα Παρασκευή, 20 Μαρτίου 2015, στις 3 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (αίθουσα συνεδριάσεων του πρώην Δήμου Περάσματος) συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας με θέματα ημερήσιας διάταξης: