Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

Στο νοσοκομείο με δηλητηρίαση 22 μαθητές από το Αμύνταιο

«Ξινή» τους βγήκε η πολυήμερη εκδρομή μαθητών από την Φλώρινα που ήρθαν στην Κρήτη να περάσουν κάποιες στιγμές χαλάρωσης λίγους μήνες πριν τις πανελλήνιες εξετάσεις.
22 μαθητές χθες το βράδυ, λίγο πριν

Η Μαρία Δήμογλου εκθέτει στο Καφενείο των Γυναικών

Με λένε Δήμογλου Μαρία γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη στις 15 Αυγούστου του 1992. Το 2007 σε ηλικία 15 ετών έδωσα εξετάσεις με τα ταλέντα στην Καλών Τεχνών Φλώρινας και πέρασα. Πήρα τρία χρόνια αναστολή σπουδών για να πάω στο λύκειο. Τώρα είμαι στο

Τροπολογίες κατέθεσε η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ για την πραγματική ανακούφιση του λαού

Όπως είχε προαναγγελθεί, η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ κατέθεσε την Παρασκευή τέσσερις Τροπολογίες - Προσθήκες για την πραγματική ανακούφιση των λαϊκών οικογενειών και των ανέργων. Οι τροπολογίες του ΚΚΕ κατατέθηκαν στο σχέδιο νόμου του υπουργείου

Σύλληψη 45χρονου στην Κρυσταλλοπηγή για μεταφορά μη νόμιμου μετανάστη

Το Σάββατο (14-03-2015) το βράδυ στην Κρυσταλλοπηγή, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής Φλώρινας, συνέλαβαν δύο αλλοδαπούς υπηκόους Αλβανίας, έναν 45χρονο για μεταφορά μη νόμιμου μετανάστη και παράβαση του νόμου περί αυτοκινήτων και έναν 40χρονο για παράνομη οπλοκατοχή. 

Όλοι γύρισαν με μετάλλιο!

Τα κατάφεραν οι αθλητές και οι αθλήτριες του Στάθη Γεροσίδερη και ανέβηκαν στο Βάθρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Νέων Ανδρών – Γυναικών το περασμένο Σαββατοκύριακο στο ΟΑΚΑ.
Τόσο η ομάδα του Ξίφους Ασκήσεως

Αργυρό και χάλκινο μετάλλιο για τον ΑΟΦ στο πανελλήνιο πρωτάθλημα διάθλου

Με μειωμένη συμμετοχή, τόσο συλλόγων (7) όσο και αθλητών (52), πραγματοποιήθηκε στο Χιον.Κέντρο Φαλακρού στην Δράμα, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΔΙΑΘΛΟΥ στις 14-15/3/2015.Διοργανωτές ήταν ο τοπικός σύλλογος ΕΟΣ Δράμας και η Ελληνική Ομοσπονδία Χιονοδρομίας.

Αποτελέσματα πανελλήνιων αγώνων αλπικού σκι γιγαντιαίου σλάλομ κατηγορίας παίδων - κορασίδων

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι Πανελλήνιοι Αγώνες Γιγαντιαίας Τεχνικής Κατάβασης Παίδων Κορασίδων (Κατηγορίες Π1-Κ1 και Π2-Κ2) στις  15 Μαρτίου 2015 στο χιονοδρομικό κέντρο Χάνια Πηλίου. Οι αγώνες διοργανώθηκαν από την Ελληνική Ομοσπονδία Χιονοδρομίας και από τον Ε.Ο.Σ. Βόλου. Ο αγώνας

Ο δρόμος προς την Α2 συνεχίζεται - Η ώρα των μπαράζ

Πλησιάζει η ημέρα που ξεκινούν οι αγώνες μπαράζ για τη γυναικεία ομάδα των ΣΑΡΙΣΩΝ. Το ερχόμενο Σάββατο 21/3/15 θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη η πρώτη σειρά αγώνων που θα αναδείξει την Πρωταθλήτρια ομάδα της Β. Ελλάδας. 
Οι ΣΑΡΙΣΕΣ ως Πρωταθλήτριες