Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2015

Καθαρά Δευτέρα στον Άγιο Παντελεήμονα

Ο Πρόεδρος το Δ.Σ. και τα μέλη του Πολιτιστικού - Μορφωτικού Συλλόγου Αγίου Παντελεήμονα σας προσκαλούν τη Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2015 στον Άγιο Παντελεήμονα για να γιορτάσουμε την Καθαρά Δευτέρα σε μια εκδήλωση όπου θα προσφέρονται δωρεάν η παραδοσιακή φασολάδα,

Αμοιβή Καθαράς Δευτέρας

H Καθαρά Δευτέρα, που φέτος γιορτάζεται στις 23 Φεβρουαρίου, είναι για τους μισθωτούς εργάσιμη ημέρα, αφού δεν συμπεριλαμβάνεται στις εξαιρέσιμες αργίες. Οι ιδιωτικές επιχειρήσεις λειτουργούν κανονικά και η απασχόληση των μισθωτών κατά την ημέρα αυτή είναι νόμιμη και δεν δημιουργεί αξίωση για πρόσθετη αμοιβή.
Ειδικότερα:

Σύλληψη 71χρονου για μεταφορά μη νόμιμου μετανάστη

Την Παρασκευή (20-02-2015) το βράδυ στην Επαρχιακή Οδό Βέυης - Κέλλης Φλώρινας, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κάτω Κλεινών Φλώρινας, συνέλαβαν 71χρονο ημεδαπό, για μεταφορά μη νόμιμου μετανάστη.
Συγκεκριμένα, από έλεγχο που έγινε σε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, διαπιστώθηκε

3η σερί νίκη για τους άνδρες του Αμύντα Αμυνταίου

Την ανοδική πορεία που διανύει το τελευταίο χρονικό διάστημα πιστοποίησε ο Αμύντας, που επικράτησε στην Κοζάνη του τοπικού Α.Ο.Κ. με το ευρύ 17-37 και έτσι σημείωσε την 3η διαδοχική του νίκη στο πρωτάθλημα της Β Εθνικής.

Ευχαριστήριο του συλλόγου γονέων & κηδεμόνων Αετού

Ο σύλλογος γονέων & κηδεμόνων Δημοτικού σχολείου Αετού θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους εκείνους που παραβρέθηκαν στην αποκριάτικη εκδήλωση που διοργάνωσε στις 18/2/2015 στο club " Νο name" στον Αετό και βοήθησαν στην απόλυτη επιτυχία της εκδήλωσης. Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον