Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

Σύλληψη 45χρονου στη Φλώρινα για παράνομη οπλοκατοχή

Την Τρίτη (20-01-2015) το μεσημέρι στη Φλώρινα, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Φλώρινας συνέλαβαν 45χρονο ημεδαπό για παράβαση του νόμου περί όπλων.
Συγκεκριμένα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων πραγματοποιήθηκαν έρευνες παρουσία δικαστικού λειτουργού σε

Η επιστροφή της κρίσης και ο ΣΥΡΙΖΑ

του Γιάννη Στ. Αποστολίδη,
οικονομολόγου,
μέλους της ΝΕ Κοζάνης του ΣΥΡΙΖΑ

Λέει ο Σαμαράς συνεχώς, ότι αν κερδίσει τις εκλογές, θα κλείσει άμεσα τη διαπραγμάτευση με την τρόικα. Το κλείσιμο, λέει, της διαπραγμάτευσης θα σημάνει το τέλος των μνημονίων.

Έλεγχος στο σημείο κατολίσθησης της Τ.Κ. Αχλάδας από αρμόδιο κλιμάκιο της Π.Ε. Φλώρινας

Την Τετάρτη 21 Ιανουαρίου, αρμόδιο κλιμάκιο της Π.Ε. Φλώρινας συνοδευόμενο από την Αντιπεριφερειάρχη Ενέργειας, Περιβάλλοντος και Μεταφορών κ. Ελισσάβετ Παναγιωτίδου, πραγματοποίησε επιτόπια αυτοψία

Εργαστήρι Κινηματογράφου από την Λέσχη Πολιτισμού Φλώρινας

Η Λέσχη Πολιτισμού Φλώρινας ανακοινώνει την λειτουργία του πρώτου Κινηματογραφικού Εργαστηρίου. Ένα εργαστήρι που έχει στόχο να μυήσει τους συμμετέχοντες στα μυστικά  της έβδομης τέχνης, μέσα από μια σειρά μαθημάτων για την θεωρία και την τεχνική του σινεμά.
Κατά την διάρκεια του εργαστηρίου, οι συμμετέχοντες θα αποκτήσουν όλες τις απαραίτητες

Επιστροφή των αδειών οδήγησης, των πινακίδων και των αδειών κυκλοφορίας, εν όψει των Βουλευτικών εκλογών της

Με Απόφαση του Υπουργού Δημόσιας Τάξης & Προστασίας του Πολίτη κ. Βασίλη Κικίλια, επιστρέφονται από αύριο (21.01.2015) οι άδειες οδήγησης, καθώς και οι πινακίδες και οι άδειες κυκλοφορίας των οχημάτων (αυτοκινήτων, μοτοσικλετών και μοτοποδηλάτων), προκειμένου να διευκολυνθούν οι ψηφοφόροι που θα κινηθούν με τα δικά τους μεταφορικά μέσα για την άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος.

Αργυροπελεκάνος θύμα λαθροθηρίας στο Δέλτα Έβρου

Ο Αχίλλειος τη μέρα
της τοποθέτησης του πομπού
στη Μικρή Πρέσπα, Ιούνιος 2014 
Ένας ενήλικος αργυροπελεκάνος Pelecanus crispus βρέθηκε νεκρός την προηγούμενη βδομάδα σε νησίδα κοντά στις εκβολές του Έβρου. Πρόκειται για ένα παγκοσμίως απειλούμενο με εξαφάνιση είδος, ένα είδος διεθνούς ενδιαφέροντος για το οποίο η Ελλάδα φέρει μεγάλη ευθύνη, καθώς φιλοξενεί πάνω από το 25% του παγκόσμιου πληθυσμού.
Ο Αχίλλειος έφερε πομπό στη ράχη

Το πιο κρίσιμο ζήτημα

Όλα δείχνουν ότι στις εκλογές της Κυριακής η σημερινή κυβέρνηση θα αποτελέσει παρελθόν και θα έρθει μια νέα κυβέρνηση με πυρήνα τον ΣΥΡΙΖΑ (είτε αυτοδυναμίας είτε συνεργασίας). Εκπλήξεις δεν προβλέπονται, παρά την προπαγάνδα περί ντέρμπι που έχει ως στόχο να ενισχύσει την πόλωση. Μια κυβέρνηση αστικής

Προκήρυξη για τη νεολαία ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. - Μετωπικής Αριστερής Συμπόρευσης

Το μέλλον δεν θα έρθει από μόνο του, αν δεν πάρουμε μέτρα κι εμείς.
Νέοι και νέες, «Να σωθεί η χώρα», « να πληρωθεί το χρέος», « να παραμείνουμε στην Ε.Ε και το ευρώ».
Με εκφράσεις σαν αυτές

Κοπή βασιλόπιτας απο τον Π.Α.Σ. ΠΗΓΑΣΟ

Tο Σάββατο  17 Ιανουαρίου 2015 ο Πολιτιστικός Αθλητικός Σύλλογος "ΠΗΓΑΣΟΣ" Φλώρινας πραγματοποίησε κοπή Βασιλόπιτας, στην κατάμεστη Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Δήμου Φλώρινας με την συμμετοχή πλήθους κόσμου και των τοπικών αρχών.

Δίκτυο Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής

Τι είναι το Δίκτυο Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής
Πρόκειται για μία νέα δραστηριότητα του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ, μια πρωτοβουλία η οποία έχει στόχο την ενημέρωση, την πληροφόρηση και τη συμβουλευτική του εργατικού δυναμικού, με έμφαση και προτεραιότητα στους τομείς της κοινωνικής ασφάλισης, των εργασιακών σχέσεων και της απασχόλησης.
Η παρέμβαση του συνδικαλιστικού κινήματος