Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

Ο τρόμος, δεν λέει να φύγει…

Ο τρόμος, δεν λέει να φύγει… Δεν λέει να μειωθεί η τρομοκρατία που ασκεί στα δύο χέρια του δύστυχου γράφοντα.
Ο τρόμος είναι ασθένεια του νευρικού συστήματος, δύσκολα ιάσιμη και μπορεί να εξελιχθεί σε Πάρκινσον. Δυσκολίες.
Σε ακυρώνει πνευματικά. Δεν μπορείς να εκφράσεις εύκολα τη σκέψη σου στο χαρτί, για να τις διαβάσει και κάποιος άλλος ευαίσθητος Φλωρινιώτης, απολαμβάνοντας τον καφέ του στις παραποτάμιες καφετέριες.
Ο γράφων, μια λύση έχει για την ώρα. Να
υπαγορεύει το κείμενο του στην υπομονετική γυναίκα του. Να γιατί δεν υπάρχουν κείμενα του στις τοπικές εφημερίδες για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Συνέβαλε πολύ αρνητικά η βουλευτική θητεία και ο τρόπος λειτουργία της βουλής, συνολικά.
ΥΓ. υπάρχουν ζωγράφοι που ζωγραφίζουν με το στόμα και τα πόδια. Αυτά που μας επιφυλάσσει η ζωή, πρέπει να τα αντιμετωπίζουμε με θάρος…
Θανάσης Γερμανίδης

3 σχόλια:

  1. ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΣ - ΓΕΝΝΑΙΟΣ - ΑΞΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε μου Θανάση, κατ΄ αρχάς το μικρό αυτό πρόβλημα που αναφέρεις, πιστεύω, ότι σύντομα θα αποτελεί παρελθόν! Όμως πέρα απ΄ αυτό, θεωρώ , ότι ένας αγωνιστής του δικού σου επιπέδου , δεν έχει το δικαίωμα να στερεί την τοπική κοινωνία απο τις ιδέες , τις προτάσεις και τις συμβουλές του! Είσαι υποχρεωμένος να γράφεις κι αν δεν μπορείς να γράφεις ( για μικρό χρονικό διάστημα ), αφενός υπάρχει η Χριστίνα, αφετέρου έχεις και τόσους πολλούς και καλούς φίλους , πρόθυμους να στηρίξουν την προσπάθειά σου! Εξάλλου οι ραδιοφωνικοί σταθμοί γι΄ αυτό υπάρχουν! Θεωρώ, ότι όλοι θα ήθελαν να φιλοξενήσουν έναν Θανάση Γερμανίδη! Αρα λοιπόν είσαι υποχρεωμένος να συμμετέχεις άμεσα στο τοπικό πολιτικό--κοινωνικό γίγνεσθαι, τα υπόλοιπα είναι φτηνές δικαιολογίες που δεν ταιριάζουν στον Θανάση!
    ΥΓ. Ζητώ συγνώμη για το αυστηρό ύφος ,μου!

    Πανίδης Θεόφιλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το σώμα σου δεν θα νικήσει το μυαλό και τη καρδιά σου. Πάντα αυτό είχαμε ανάγκη, Φίλε Θανάση είσαι υποχρεωμένος να υπάρχεις κάθε μέρα πιο δυνατός, πιο νέος και πιο χρήσιμος.

    Τάκης Μπέσσας

    ΑπάντησηΔιαγραφή