Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

Έγινε το πρώτο βήμα στην ψηφιακή εποχή για τη Δυτική Μακεδονία

Το πρώτο βήμα για την ηλεκτρονική διακυβέρνηση έγινε στη Δυτική Μακεδονία με την έγκριση της σχετικής προγραμματικής σύμβασης απο το περιφερειακό συμβούλιο το βράδυ της Τετάρτης 17 Δεκεμβρίου και την πρώτη σύσκεψη της κοινής ομάδας εργασίας.

«Τα Χριστούγεννα του Δον Τσιγκούνη» από τη Θεατρική Ομάδα του «Αριστοτέλη»

Η Θεατρική Ομάδα των Παιδικών Δημιουργικών Εργαστηριών του Φ.Σ.Φ. «Ο Αριστοτέλης» συμμετέχει στις εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Φλώρινας παρουσιάζοντας τη Θεατρική Παράσταση «Τα Χριστούγεννα του Δον Τσιγκούνη», την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου και ώρα 18.00 μ.μ. στην Αίθουσα Πολλαπλών

"Το Χωριό της Μαγείας των Χριστουγέννων" στη Σιταριά

Το Δ.Σ του Πολιτιστικού Συλλόγου Σιταριάς, αποφάσισε την διοργάνωση, για 5η συνεχόμενη χρονιά, πολυμερών εκδηλώσεων με την επωνυμία « Το Χωριό της Μαγείας των Χριστουγέννων».
Ειδικότερα στην πλατεία του χωριού θα υπάρχει:

Ατομική έκθεση της Βαλεντίνης Μαυρόδογλου στο Myrό Project Room

Η Myrό Gallery βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να παρουσιάζει ατομική έκθεση της ζωγράφου & χαράκτριας  Βαλεντίνης Μαυρόδογλου και να  σας προσκαλέσει στα εγκαίνια της, την Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015 στις 20.00 το βράδυ.
Τα έργα της Βαλεντίνης Μαυρόδογλου παρουσιάζουν έντονα ψυχογραφικό χαρακτήρα, είναι ανθρωποκεντρικά και εστιάζουν σε πλασματικές πραγματικότητες που εκκινούνται από εσωτερικές αναζητήσεις στην γραμμή των αναμνήσεων και του συναισθήματος. Ως προς τα μέσα αποτύπωσης, στην χαρακτική είναι η

Έρανος Αγάπης 2014

Διανομή πορτοκαλιών σε τρίτεκνους

Στις 20 και 21 Δεκεμβρίου 2014, θα γίνει η διανομή πορτοκαλιών, στα μέλη του Συλλόγου Τριτέκνων, ως εξής:

Διανομή πορτοκαλιών σε πολύτεκνους

Ο Σύλλογος  Πολυτέκνων Ν. Φλώρινας ενημερώνει τα μέλη του, ότι  συνεχίζεται η διανομή  πορτοκαλιών Σάββατο  20 Δεκεμβρίου  2014 και Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου  2014 στην Ένωση  Αγροτικών Συν/σμών Φλώρινας.  Δικαιούχοι  της περιοχής

"Χριστούγεννα Μαζί" στο Αμύνταιο

Δελτίο τύπου του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού

Τo Τοπικό Τμήμα του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού Φλώρινας και η Ομάδα Συνεργασίας επιθυμούν να ευχαριστήσουν όλους, όσοι παραβρέθηκαν στο Χριστουγεννιάτικο Bazzar που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014.

1ο Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά Χαντ-μπολ

Θα παίξουμε Χαντ-μπολ στο 1ο Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά  Χαντ-μπολ Αγοριών στο οποίο θα συμμετέχουν  μαθητές Δημοτικών Σχολείων ( Δ'-Ε'-ΣΤ' τάξεων).Το τουρνουά διοργανώνει ο Ε.Σ “ΑΜΥΝΤΑΣ” στις 21 Δεκεμβρίου 2014.
Σας περιμένουμε λοιπόν στο Δ.Α.Κ.

Η νέα ΔΕ του ΓΕΩΤΕΕ Δυτικής Μακεδονίας

Με τη συνεδρίαση της 15ης Δεκεμβρίου 2014 συγκροτήθηκε σε σώμα η νέα Διοικούσα Επιτροπή του ΓΕΩ.Τ.Ε.Ε./Παρ. Δυτικής Μακεδονίας, η οποία προέκυψε από τις εκλογές της 2ας Νοεμβρίου 2014.
Η νέα σύνθεση της Δ.Ε. είναι η ακόλουθη:

Επιμορφωτικό Σεμινάριο: Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Ενηλίκων

Το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο - Τμήμα Οικιακής Οικονομίας και Οικολογίας, σε συνεργασία με την «Ένωση Ελλήνων Φυσικών» και το «Ελληνικό Επιστημονικό Ινστιτούτο Οικονομικής της Εκπαίδευσης και της Διά Βίου Μάθησης», υλοποιεί επιμορφωτικό σεμινάριο με θέμα «Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Ενηλίκων».
Τo Επιμορφωτικό Σεμινάριο απευθύνεται:

Χάντμπολ: Μονόδρομος η νίκη για τους άνδρες του Αμύντα Αμυνταίου

Κομβικής σημασίας είναι η αυριανή (20/12) αναμέτρηση της ανδρικής ομάδας του Αμύντα με τον Αρίωνα Πτολεμαΐδας, που θα ξεκινήσει στις 18:00 στο ΔΑΚ Αμυνταίου, στο πλαίσιο της 6η αγωνιστικής του πρωταθλήματος Χάντμπολ της Β Εθνικής.