Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

50χρονος "πιάστηκε" στην Κρυσταλλοπηγή με 3,9 κιλά κάνναβη

Χθες (15-12-2014) το μεσημέρι στην Κρυσταλλοπηγή Φλώρινας, αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Διασυνοριακού Εγκλήματος του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής, συνέλαβαν έναν

Σύλλογος Φοιτητών ΤΕΙ Φλώρινας: Συλλογή παιχνιδιών για το Κέντρο Πρόνοιας

Μετά από διοικητικό συμβούλιο μεταξύ των μελών του Συλλόγου και κατόπιν συζήτησης με την διοίκηση του Κέντρου Πρόνοιας Φλώρινας αποφασίσθηκε η συλλογή επιτραπέζιων παιχνιδιών ώστε να τα προσφέρουμε στα παιδάκια ως δώρα για τις ημέρες των Χριστουγέννων με την ελπίδα να τους χαρίσουμε

Διέφυγε τον κίνδυνο για τη ζωή του ο μικρός Γιώργος

Στον Κτηνιατρικό Σταθμό του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ συνεχίζεται η περίθαλψη του Γιώργου, του μικρού αρκούδου που βρέθηκε πυροβολημένος στο Μέτσοβο.
Η κατάστασή του έχει σταθεροποιηθεί και τρέφεται κανονικά χωρίς να του χορηγείται ορός.

H ΓΣΕΕ για το δώρο Χριστουγέννων

H ΓΣΕΕ και το Κέντρο Πληροφόρησης Εργαζομένων & Ανέργων της Συνομοσπονδίας (ΚΕ.Π.Ε.Α./ΓΣΕΕ) μέσα από μια σειρά απαντήσεων σε βασικά ερωτήματα ενημερώνει τους μισθωτούς του ιδιωτικού τομέα για το δώρο Χριστουγέννων.

Χριστουγεννιάτικη γιορτή από το Εσπερινό Γυμνάσιο – Λύκειο Φλώρινας

Συλλήψεις στο Βροντερό για παράβαση του νόμου περί όπλων και περί αλλοδαπών

Την Παρασκευή 12-12-2014 τις πρωινές ώρες στο Βροντερό Πρεσπών Φλώρινας, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Φλώρινας, συνέλαβαν δυο ημεδαπούς, 54 και 27χρονών, για παράνομη οπλοκατοχή και απασχόληση μη νόμιμων αλλοδαπών.
Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο Βροντερό

Συμπόσιο Επιχειρηματικότητας ως επιμύθιο του διακρατικού προγράμματος τροφίμων & ποτών Locfood

Το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014, με την παρουσία του Περιφερειάρχη κ. Θ. Καρυπίδη και του εντεταλμένου περιφερειακού συμβούλου Εμπορίου, Επιχειρηματικότητας και Λαϊκών Αγορών κ. Χ. Κάτανα, επιχειρηματίες, στελέχη της Περιφέρειας, πολίτες και εκπρόσωποι φορέων συμμετείχαν στο Συμπόσιο Επιχειρηματικότητας, στον

Έρανος Αγάπης

Πρός τόν ερό Κλρο,
τίς Μοναστικές Ἀδελφότητες
καί τόν εὐσεβῆ λαό
τῆς Μητροπολιτικῆς περιφερείας μας.

 Ἀγαπητά μου πνευματικά παιδιά,
μέ πολλή συστολή καί μέ πλήρη ἐπίγνωση τῆς οἰκονομικῆς καταστάσεως πού βιώνουμε, τολμῶ νά ἀπευθυνθῶ καί ἐφέτος στά φιλάνθρωπα αἰσθήματά σας.
Γνωρίζω ὅτι οἱ ἡμέρες πού διερχόμαστε εἶναι πολύ δύσκολες· ὅτι οἱ περισσότεροι

Οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ σε υπηρεσίες της Φλώρινας

Εργάτη και εργάτρια, μισθωτέ, αυτοαπασχολούμενε, αγρότη, νέε και νέα, γυναίκες των λαϊκών οικογενειών,
Το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας απευθύνεται με εμπιστοσύνη σε όλους και όλες και σας καλεί να στηρίξετε και οικονομικά το Κόμμα για να συνεχίσει να υπερασπίζεται τα εργατικά - λαϊκά συμφέροντα, όπως το κάνει με συνέπεια για δεκαετίες τώρα. Για να συνεχίσει να παλεύει, προκειμένου να απαλλαγεί ο λαός από τα δεσμά της καπιταλιστικής

Μπάσκετ: Καθάρισε… όταν σοβαρεύτηκε ο Αίας Αμυνταίου

Την τρίτη του νίκη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος, πέτυχε ο Αίας Αμυνταίου, καθώς επικράτησε στο γήπεδο του του Γ.Σ. Ελιμείας με 72-48, oλοκληρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο τον πρώτο γύρο των υποχρεώσεων του στην Α κατηγορία της ΕΚΑΣΔΥΜ.
Η αναμέτρηση την αμφίρροπη μέχρι

Συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας

Η Οικονομική  Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας συνεδριάζει σήμερα Τρίτη, 16 Δεκεμβρίου στις 10 π.μ. στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης (2ος όροφος, γραφείο Οικονομικής Επιτροπής), με θέματα: