Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

Συμπόσιο Επιχειρηματικότητας με αντικείμενο τα τοπικά τρόφιμα

Διακρατικό πρόγραμμα Locfood - Συμπόσιο Επιχειρηματικότητας με αντικείμενο τα τοπικά τρόφιμα – ποτά με τίτλο: Ε
Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014 
Άγιος Παντελεήμονας Φλώρινας, 
πρώην Τουριστικό Περίπτερο (Αίθουσα Ναουμίδη) 
ώρα 9.30 π.μ.
Επιχειρηματικότητα,  Επικοινωνία,  Έρευνα, Εξωστρέφεια, Εξαγωγές, Εμπόριο, Ελλάδα &

Σύνθεση Κεντρικής Διοίκησης και ΤΟ.Π. Σωματείου ΛΥΚΓΗΣΤΙΣ

Το Δ.Σ. Του Σωματείου εργαζομένων ΔΕΗ Α.Ε. θέλει να ευχαριστήσει όλα τα μέλη του για τη μαζική προσέλευση τις ημέρες των εκλογών επιλέγοντας τους εκπροσώπους  τους. Δείχνοντας την αλληλεγγύη και τη συμπαράσταση προς το σωματείο, δίνοντας το σύνθημα στους νέους εκλεγμένους για περισσότερη δουλειά και ενημέρωση. Με τη σειρά του το νέο διοικητικό συμβούλιο δεσμεύεται να φανεί αντάξιο των επιλογών τους, να βρίσκει και να δίνει λύσεις στα προβλήματα των εργαζομένων. 

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση με θέμα «Η παράδοση μας ενώνει»

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου, με πρωτοβουλία της Π.Ε. Φλώρινας, εκδήλωση εν όψει των Χριστουγέννων με θέμα «Η παράδοση μας ενώνει», στους χώρους της Π.Ε. Φλώρινας.

Περιφερειακός Συμπαραστάτης του Πολίτη και της Επιχείρησης της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

Ιστορία
Η ιδέα του υπερασπιστή των δικαιωμάτων του πολίτη γεννήθηκε εδώ και 200 χρόνια στον ευρωπαϊκό χώρο, για την ενίσχυση του Κράτους Δικαίου.
Στην Ελλάδα θεσπίστηκε το 1997 με τον Συνήγορο του Πολίτη.
Το 2010, Ν.3852 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) ψηφίστηκε ο Συμπαραστάτης του Πολίτη και της Επιχείρησης, για την ενίσχυση της εμπιστοσύνης στο δημόσιο χώρο.
Η θητεία του είναι πενταετής και η επιλογή του γίνεται από το Περιφερειακό Συμβούλιο.

Αντιπεριφέρεια Ανάπτυξης, Επιχειρηματικότητας και Εμπορίου: Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας οραματίζεται και υλοποιεί τον πολιτικό της σχεδιασμό, για την τόνωση της τοπικής αγοράς

Η εορταστική περίοδος του 2014 είναι ιδιαίτερα δύσκολη, λόγω της γενικότερης κυβερνητικής πολιτικής των τελευταίων ετών και της οικονομικής δυσπραγίας που αναπόφευκτα προκαλεί. Εν μέσω πολιτικών και οικονομικών αναταραχών, η Περιφερειακή αρχή της Δυτικής Μακεδονίας εξακολουθεί να οραματίζεται, αλλά και να υλοποιεί τον

Δραστηριότητα Νοεμβρίου των Αστυνομικών Υπηρεσιών της Δυτικής Μακεδονίας

1. Η δραστηριότητα των Διευθύνσεων Αστυνομίας (Γρεβενών, Καστοριάς, Κοζάνης & Φλώρινας), κατά το μήνα Νοέμβριο του έτους 2014, είναι η εξής:

Καθάρισε το Δυτικομακεδονικό ντέρμπι ο Αμύντας

H ομάδα του Νίκου Γιώσκου, παρά τις απουσίες των Μπάντη, Καλοιδή, Κόρρα και την αναγκαστική αποχώρηση της Γκάτσιου -λόγω τραυματισμού- στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού, έπραξε το αυτονόητο απέναντι στο νεανικό σύνολο του Εθνικού Κοζάνης, επικράτησε στο

Ευχαριστήριο Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας

Τα παιδιά και τα στελέχη του κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας, αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδιά μας όλους τους φίλους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας για το 20 Χριστουγεννιάτικο Bazaar.

Συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ το Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου


Σήμερα Πέμπτη, 11 Δεκεμβρίου, στις 6 μ.μ. στο Δημοτικό Κατάστημα του Δήμου Αμυνταίου συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου με θέματα ημερήσιας διάταξης: